2021-10-28

Aktuális Energiák: Égi Csillagok

A Jupiter távolodva a Szaturnusztól teremtő fényszöget alkot az Uránusszal, akihez a Mars közeledik lelkesen.

Az égi csillagtengerben a Kos csillagkép és a Bak csillagkép fejét alkotó csillagai is érintve vannak. Megjelenik tehát az emlékezés az igaz értékek szentségére, a szívünk igaz elhívására. És az indulás az isteni minőségek irányába, a tiszta, szabad létezés ereje által inspirálva.

A hamis ideáktól, hitrendszerektől, a hamis én-képektől való szabadulásnak, és az igaz minőségek letisztulásának van ideje.
Ideje van emlékezni a valódi küldetésre és megtisztítani magunkat azoktól az elképzelésektől, melyek jól hangzanak, szép képet festenek, de nem az igaz önvalónkról szólnak.

Ideje van szabadulni a téves hitrendszerekből, melyek ahelyett, hogy felszabadítanának, korlátoznak, ahelyett, hogy tiszta, igaz képet mutatnának rólunk, önhazugságban tartanak. Melyek látszólag könnyebb utat kínálnak, de valójában még több terhet tesznek ránk.
Ha igaz elhívásunkat éljük, annak jelei elsődlegesen nem a külső sikerben, hanem a belső nemesedésben tükröződnek.
Nem a tévedhetetlennek hitt filózófiáinkban, ideáinkban, hanem abban, hogy meglátjuk a kijáratot a saját, személyes ismétlődéseink börtönéből, és képesek vagyunk kilépni rajta.
Onnan ismerhetjük fel valamiről, hogy igaz természetünkből ered, hogy felszabadít.

Lehet, hogy nagyobb erőket kell mozgósítanunk érte, lehet, hogy nem a könnyebbik út az, amely a tiszta, szabad létezésünk fele visz, mert könnyebb a zsigeri szintig rögzült minták szerint lépni, ám, ha lelkünk igaz szándéka szerint kívánunk élni, mindenképpen megéri. Botos Orsolya