2021-10-17

Aktuális Energiák: Eljött az ideje a belsőmunkának és az átértékelésnek!

Ideje vállaljunk felelősséget ÖNmagunkért!

A három tanítómester (Jupiter, Szaturnusz, Plútó) vizsgáztat a Bak zodiákusi jel végén, hogy bele tudtuk-e tenni az isteni bölcsességet, a magas szellemi üzenetek szentségét az anyagba, valóban azt éljük-e, amiért halhatatlan lelkünk halandó ruhát öltött.

Eljött az ideje, hogy felülvizsgáljuk, hogy átértékeljük a földi utunkat, hogy (ha eddig nem tettük meg) elkezdjük felfényesíteni az életünket. Eljött az ideje, hogy engedjük átragyogni az istenit önmagunkon.

Most ebben az időben rendkívül fontos, hogy úgy figyeljünk kifele, hogy közben a fókuszunk folyamatosan befele is irányul. Mert mihelyt elveszítjük a belső fókuszt, és elhisszük, hogy a “kint” egy tőlünk független dolog, elhisszük, hogy bármi is az életünkben tőlünk függetlenül jön létre, máris bekerülünk az örvénybe.
Nem számít, hogy mi van kint, nem számít, hogy “ő” mit tesz, vagy mit nem tesz, a saját életünkért, csak és kizárólag saját magunk vagyunk felelősek.
Ideje visszavegyük a felelősséget önmagunkért, az életünkért, és visszaadjuk mindenkinek a sajátját.
Ideje belátnunk, hogy bármit is érjünk el kint a világban, semmit sem ér, ha nem vagyunk szabadok a belső görcseinktől.

Amíg kifele mutogatás van, addig nem történhet meg a katarzis. Amíg mentőkötélre várunk, addig nem adtuk át magunknak az átalakulásnak.

Amikor ténylegesen felismerjük, hogy ami eddig volt, ahogy eddig működtünk, az tarthatatlan, fénytelen. Amikor igazán megértjük, hogy minden kihívás csak addig “gyötör”, addig tart a présben, amíg rá nem ébredünk, hogy mennyire méltatlan az a szerep, amit magunkra vettünk, ahhoz képest, akik valójában vagyunk.
Akkor feloldódik a félelem, kienged a belső szorítás, és ráébredünk arra, hogy a tanítás kíméletlensége valójában kegyelem.

Hogy pontosan az történik velünk, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy szabaddá váljunk.
Botos Orsolya