2021-10-28

Aktuális Energiák: Gyökeres fordulatok, radikális átalakulások ideje….

A Plútó retrográdba fordul. (Más irányba indulhatsz el.)

A gyökeres fordulatok, radikális átalakulások ideje van, amikor a mély belső erőink tudatosításával véget vethetünk valaminek, ami méltatlan, hogy egy új, magasabb rendszerbe emelkedhessünk.

Milyen erőket működtetünk, amelyről esetleg nincs is tudomásunk, melyek azok a rejtetten működő energiák, melyek az életünket alakítják? Elsősorban ezek az univerzum lényegi titkai számunkra, amelyek feltárásával, tudatosításával kézbe kapjuk a hatalmat a sorsunk felett.
Létezésünk titka és a felszabadulásunk kulcsa: tudatában lenni annak, hogy az életünkben megjelenő dolgok, az egész körülöttünk lévő világ, amely hatással van ránk a mi belső erőink által vetített mozi egy kivetítő vásznon.
Amíg önmagunk mélységeit meg nem ismerjük, csupán a bennünk zajló folyamatokat látjuk a külvilágban.
A Plútó visszatérít az igaz útra, ha letértünk róla, radikálisan, mert célja, hogy az önmagunk által állított csapdákat felszámoljuk, és az elme vágyai helyett a Szív Útját járjuk, de azt bármi áron. Mindenáron.

Nem ismeri a kompromisszumot, de épp ezért van szükség rá, mert kérdezés nélkül hozza a változást, mely gyökeresen kiemel a beidegződéseink fogságából.
Plútó Rámutat, hogy hol, miben próbálunk megalkudni az élettel, mi az a valami, amit igyekszünk megúszni, elrejteni önmagunk elől is, pedig az jelentené sorsfeladatunk valódi megoldását, az hozná meg a lényegi változást számunkra.
A bennünk lévő Plútó erejének segítségével tudjuk kimondani, hogy “Eddig, és ne tovább!”, ezzel az erővel vagyunk képesek véget vetni annak, ami méltatlan, szintet lépni, és valami egészen-egészen más irányba terelni az életünket.

Csak önmagunkon tudunk változtatni, a saját életünkön, saját helyzetünkön, beragadásainkon, tévképzeteinken,
a külvilág megváltoztatásának kísérlete az egó hiábavaló erőfeszítése, hogy elterelje a figyelmet a bennünk rejlő lényegi erőkről, melyek működésének megismerésével valóban Univerzumokat mozgathatunk meg.

Botos Orsolya