2021-12-02

Aktuális Energiák: Teljes átminősülés ereje

Ma teljesedett ki a Nap-Plútó kvadrát kapcsolata ami már napok óta tart. Ez az abszolút belső átalakulás lehetősége. A bennünk lévő erő alakul át ezekben a napokban, megteremtődik az új én. És ez a Plútó ereje által nemcsak minőségi változást hozhat, vagyis magasabb szintre emel, hanem ráadásul azonnali is. Ez a teljes átminősülés ereje.

Ami átalakulhat, az a belső én, az isteni mélyülhet el, hogy majd felszínre tőrjön, gyakorlatba ültetődjön 2020. január után. Ez a fényszög ugyanis az igazi belső erőre világít rá, arra, amit a Plútó születésedtől fogva hoz neked, és amit folyamatosan mélyít, hiszen már az ekliptika alatt jár. Ezt erősíti meg a Leszálló Holdcsomópont energiája, akivel jelenleg együtt halad, és aki a fény üzenetét viszi lefelé. Vagyis a Plútó által ráléptünk egy más útra, itt most valóban belső alkímiai változásról van szó.

Mivel a Nap a Visszaúszó Halakból küldi a teremtő fényszöget a Nyilas csillagaiban álló Plútóhoz, ezáltal megtörténhet, hogy egy visszatérő helyzet más módon való megoldása, vagy valaki a múltból aki mostanában lépett be az életedbe és elhozott neked valamilyen feladatot (aki lehet egy régi ismerős, de lehet egy karmikus kapcsolat a múltból, korábbi életekből), vagy egy mély belső megélés, egy felismerés indítja el ezt a változást. A most megélt helyzetek, érzések által nyílik meg a lehetőség, hogy átalakítsuk életünket, sorsunkat. Tehát ha figyelted milyen események történtek veled, milyen személyek léptek be életedbe, és hoztak valamilyen változást számodra a napokban, illetve milyen megéléseid voltak, azokban van az az erő, ami által megtörténik az alkímiai változás. Ezek lehetnek azok a dolgok, amikkel majd a kihívást, a feladatokat kapod az év során. A kulcs abban lesz, hogy máshogy oldd meg, merj szembenézni magaddal, a félelmeiddel, találd meg bennük a minőséget és a megfelelő pillanatban lépj. De a Plútó megadja ehhez a sorsfordító erőt, a lényeg, hogy élj vele, állj bele az eseményekbe, mert ellenben kemény kihívások elé állíthat. Ő ugyanis nem lacafacázik. Rajtad múlik hogyan éled meg. Itt nincs helye már a megúszásnak, az eredmény viszont sorsfordító lehet.

error: Védett tartalom!