2021-09-24

Aktuális üzenet: Hamis hitrendszer elengedése

Most van az ideje annak, hogy feltárjuk a saját mélységeinkben rejlő isteni tudás forrását.

A hamis ideák, filozófiák, hitrendszerek elengedése és a mély belső igazságunk, mély belső bölcsességünk felszínre hozásának jött el az ideje.

Kívülről várni a megváltást, mások erejéből táplálkozni, amikor végtelen erő, szeretetenergia áll rendelkezésünkre a saját Forrásunkon keresztül, nemcsak hogy nem elegáns, nem méltó Igaz Önvalónkhoz, hanem a következményei sem kellemesek. Minden külső segítség, minden külső vezettetés csupán útmutatásul szolgálhat, hisz mindannyiunkban ott van az a fény, az az erő, az az isteni bölcsesség, amely kivezet a tévelygésből, és elvisz a megoldásokhoz. Bármibe is kapaszkodjunk kívül, tudnunk kell, hogy végső soron csak önmagunkat tudjuk megváltani, csak önmagunkat tudjuk meggyógyítani, átalakítani, a lényegi lépéseket mi magunk tudjuk megtenni ahhoz, hogy a bennünk lévő isteni minőség beragyoghassa az életünket.
A saját sorsunk megoldásához szükséges isteni tudást a mélységeinkben találjuk, ezt üzeni többek között a Jupiter és a Plútó találkozása. Botos Orsolya