2023-05-30

Aldebaran csillag – 2022. június 23. – Tudatos erők újjáéledése!

Merkúr eléri ma (június 23) az Aldebaran csillagot, a Bika csillagkép szemét.

Az Aldebaran a jelen időkben nagyon kiemeltté vált, itt fordult már Vénusz 2020. május-júniusban és itt fog fordulni Mars is idén év végén (2022. október-2023. január).

Az ő útjukban eleve van egy nagyon fontos rejtett üzenet, de azzal, hogy mindketten megfordulnak itt, nagyon hangsúlyossá teszik ennek a csillagnak az üzenetét. És most, hogy Merkúr érkezik meg ide, a hétköznapi gondolkodás bolygója, az a Merkúr aki majd Vénusztól átvesz egy bizonyos stafétát (erről később mikor aktiválódik majd, annyit elég tudni, hogy Merkúr szerepe igen hangsúlyossá válik majd a következő években, érdemes rá már most odafigyelni) mindez nagyon fontosság és kiemeltté teszi ezt a napot.
Miről szól ez? Mi is az Aldebaran üzenete? Ő a Bika csillagkép szeme, a teremtő gondolkodás, amivel érted és látod is a benned lévő isteni teremtő erőket. És mivel az Aldebaran földi létünk együk alappillére, azt jelenti, hogy a sikeres és tudatos léthez az egyik szükséges eszköz a bennünk lévő isteni teremtő erők tudatos működtetése mert akkor van igazi fejlődés ha már nemcsak tudod, hogy isteni tudással rendelkezel, hanem működteted is, ellenben marad az ördögi kör.
Két dolog miatt fontos ez a mai nap, egyrészt megfigyelni hogyan működteted hétköznapi gondolkodásodat, mennyire csak a látható világ szintjén, vagy tudatosan gondolkodsz-e, észreveszel-e a láthatón túl egyebeket, illetve, hogy mennyire veszel észre változást gondolkodásodban a 2020. május-június időszakhoz képest. Azóta nagyon sok tanítást kaptunk, de mennyire látod, érted és működteted másképp gondolkodásodat ezáltal saját életedet. És ne feledjük, Vénusz, a teremtés bolygója a Plejádokban van még, így a kettő összeér, és még kiemeltebbé teszi.
Másrészt figyeld meg, hogy történt-e szintlépés az életedben 2020. ősze óta, vagyis mennyire te forgatod karmád kerekét és lépsz oda ahová lépned kell, tehát nemcsak bele-beleesel helyzetekbe, hanem te irányítod életed, te döntöd el mikor merre.
Ez a mai nap ezekre hoz rálátást és megértést, hogy mikor majd lépünk tovább, már valóban tudatosan lépj tovább.

Akár fel is írogathatod megfigyeléseidet, mindenképpen hasznodra lesz a jövőt illetően.
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

 

error: Védett tartalom!