2021-10-17

Angyali áldás péntek estére: Oszd meg örömödet-bánatodat!

Ha osztozol másokkal, mindenki boldog lesz.

Amennyiben új barátokra szeretnél szert tenni, legelőször is osztozz velük az élet apró dolgaiban. Sokféleképpen foghatsz ehhez hozzá, például úgy, hogy együtt dolgozol valakivel, vagy megvendégeled. De érzelmeidet is megoszthatod, s talán a másik is követi a példádat. Az érzések megosztása rendszerint szorosabbra fűzi a barátságokat.
Javaidon is osztozhatsz másokkal. Nincs olyan régi holmid a ruhásszekrényben, amit már soha nem veszel fel? Miért nem adod oda egy barátodnak, akin jól állna? Ez mindkettőtöknek örömet okoz majd. Miközben túladsz a régi holmikon, felfedezed az élet egyik nagy titkát: egy sereg új jön majd az életedbe, mintegy varázsütésre. Hidd el, így lesz!
De beléphetsz egy társulásba is, végig hallgathatsz valakit, vagy ketten közösen megnyerhettek egy játékot (az sem rossz ötlet, ha a társadat hagyod nyerni).
Fontos, hogy engedd, mások is adjanak neked.

A barátságok egyik talpköve, a kölcsönösség, hagyd hát, hogy barátaid is megosszák veled, amijük van. Nem kell mást tenned, mint hálásan megköszönnöd barátaid és családtagjaid nagylelkűségét.