2023-05-30

Angyali Energiák, április 1-7.: Új kezdetek

A jövő hét (április 1-7.) újholddal indul. Ez a Kos havának első újholdja, mely egy határozott új kezdetet testesít meg. Éppen ezért már most ideje eltűnődni azon, mi az, amit szeretnénk eltávolítani az életünkből, és mi az, amit bele vágyunk tenni.
Indulhat a ráhangolódás!

Uriel arkangyal segítségűl hívásával könnyedebben helyet teremthetünk az új dolgoknak. Ő az, aki segít lezárni a múltat, mérleget von, és igyekszik megteremteni az emelkedettebb jövő szerencsés körülményeit.

Az ideális test-lelki környezet kialakításához az auránk megtisztítása arany fény átvezetésével a legegyszerűbb, és igen hatékony megoldás.
Az arany fény lebonthatja az egónk azon részeit, melyek gátolnak. Téves elképzelés az egót pusztán életünk kártékony rosszfiújaként emlegetni. Egó nélkül nincs előrelépés, nincs önérvényesítés, nincs mentális önvédelem, csak sodródó “én” van. Ám sosem szabad hagyni, hogy az egóból sarjadzó túlzott arrogancia, törtetés, elzárjon minket a forrástól, a Teremtőtől, befogja fülünket és szemünket.

Ha kéred, Uriel segít. Melléd áll, és végtelen bölcsességgel, szeretettel és odaadással hozzásegít életed megújuló korszakainak a beköszöntéhez.

error: Védett tartalom!