2022-09-26

Angyali fény áldása péntek éjszakára: Apró lépésenként

Apró lépések vezetnek el a nagy álmokhoz

Ez a kártyalap arról tudósít, hogy bár van egy nagy álmod, talán nem tudod, hogyan váltsd valóra.

Az egyszarvúak értésedre kívánják adni, hogy ábrándod igenis megvalósulhat, amennyiben apró lépésenként közelíted meg. Tégy meg naponta valami apróságot ennek érdekében és meglásd, kívánságod hamarabb teljesül, mint gondolnád!
Szánj egy pillanatot arra, hogy elgondolkozz tervedről vagy álmodról. Képzeld el, hogy túl vagy rajta. Figyeld meg, milyen érzést kelt ez a testedben és a szívedben. Aztán kérdezd meg az angyalaidat: “Miféle lépésre van szükségem a jelen pillanatban, hogy ez valóra váljon?” Fogadj figyelemmel minden gondolatot, érzést, szót vagy képet, amely elmédbe ötlik. Amennyiben egyértelmű üzenetet kapsz a pozitív cselekvésre, ne habozz követni!
Ne feledd, hogy minden nagy álom és feladat lebontható apró lépésekre.

Megerősítés:

Az anyagba zuhant embernek Istenné kell nőnie. Se több, se kevesebb a dolgunk. Természetesen léteznek olyan utak, amik nyilvánvalóan nem fogják odavinni az embert, ahová egyébként képességei szerint már eljuthatna. Ugyanis az akaratnak és a képességeknek együtt, összehangolva kell működniük. Sajnos, a mai világ szétszakította és mindkettőt deformálta. Az akaratot a kis földi egó önző etetésére züllesztette. Elszakadt Istentől, az isteni részünktől.

A képességeket viszont hihetetlenül fejleszti, minden technikával támogatja. így áll elő az a kétségbe ejtő helyzet, hogy a szinte isteni képességeket egy kicsinyes elbutult, önös egó vezérli.

Ez épp az ellentétes irányba viszi az embert, mint ahová törekednie kellene.

(Purisaca Golenya Ágnes – Az Aranykapu)

error: Védett tartalom!