2021-10-17

Angyali hála mára: Ha egy rémálom véget ér….!

Amikor a kitartás győzedelmeskedik a fölényesség felett

Amikor egy hosszú, keservesen kínos, kétéves teher leesik rólad, azt se tudod hirtelen: sírj vagy nevess….

Persze ezek mind örömkönnyek lennének, most egyiksem megy, a sírás és az öröm sem…. Csak nézem a kaput, és az üres udvart, a kertet.
Elhiszem vannak még csodák. Igen, csodák, ha megszabadulsz a gonosztól, akkor ez az érzés felemelő és nagyon-nagyon magasztos lesz.
Mások lesznek a reggelek, a déli idők és az esték is, na meg az éjszakák, amelyek számtalan mágikus pillanatot és értékes percet rejtenek… Jöhetnek az álmok mindenek felett… Egy RÉMálom most véget ért… Kezdődhet egy másik álom, ami már sokkal szebb jövőt ígér, ahol nincsenek harcok, manipulációk és fekete energiák. Köszönöm uram, hogy megszabadítottál a GONOSZtól.

Megerősítés: Légy kitartó – lásd a célt, ne bízz senkiben, csak Magadban. Ha rossz helyzetbe kerülsz magad erejében bízz, ne másikéban…! Hisz Neked fontos elérd a célt, ezért Te energiáddal tudod leginkább meglépni, megoldani, végérvényesen pontot tenni az ügy, a helyzet végére. Befolyásold a tényezőket, és légy pozitív, sose NE add fel…!

Ha döntéshelyzetbe kerülsz, sose dönts érzelemből, mindig ésszel és tudatosan. Ha nem vagy jó formában, akkor kérd ki valakinek a tanácsát, aki, okosabb és tapasztaltabb ember/ lehet jobban látja a kialakult helyzetet…!

Idézete újhold napjára (november 15.): A pozitív érzelmek jobban gyógyítanak, mint bármilyen csodacseppek. (…) Bebizonyosodott, hogy a betegségek mögött szellemi erő is van: gyűlölet, harag, keserűség. Betegek, mert hiányzik belőlük a derű és a szeretet gyógyító ereje. Gyökössy Endre