2021-09-21

Angyali hangok áldásai csütörtök hajnalra: Béke

A Béke lapja nagy átalakulás idejét jelzi előre.

Ez az az időszak, mikor hat ráhagyhatsz minden helyzetet és tapasztalatot, mely többé már nem szolgál téged.

Életed jelenlegi szakaszán már túlnőttél, és készen állsz, hogy tovább lépj. Elérkezett az új kalandok ideje, melyek gazdagítják a célod, és lehetővé teszik a fejlődésed, ahogy a hernyó is pillangóvá alakul át.

Ez a kártya azt is jelezheti, hogy a szíved hamarosan arra visz téged, hogy önzetlenül jót tegyél valakivel. Az ilyesfajta könyörületért mindig jutalom jár, angyalaid ott állnak majd melletted. Ne feledd, hogy a világnak azzal adod a legnagyobb ajándékot, hogy a valódi, egyedi és eklektikus önmagad vagy.

A kártya további jelentései: Élvezd az új virradatot. Engedd el a múltat. Engedd el, és engedd be Istent.

Megerősítő gondolatok: Igazság

Az angyalok ezt a kártyát biztosítékként küldték arra vonatkozóan, hogy helyes döntés fog születni. Bírósági ügyekben, megállapodásokat illetően, és más ügyekben, melyekben egy harmadik fél dönt, a te javadra születik ítélet. Ahol korábban a helyzet igazságtalanná vált, Raguel arkangyal segít helyreállítani az egyensúlyt az érintettek között, így hamarosan már magad mögött tudhatod ezt a kihívást.
Ez a kártya továbbá azt az üzenetet is hordozza, hogy a helyzetet, amelybe kerültél, részben a korábbi döntéseid teremtették – következésképpen az új döntések új eredményeket hozhatnak, ha úgy kívánod. Most nagyon fontos, hogy igazságos és alaposan mérlegelt döntést hozz. A jóindulatnak és az igazságosságnak mindenkire ki kell terjednie, aki értintett.

A kártya további jelentései: Törekedj az egyenlőségre. Tedd félre az érzelmeket. Cselekedj logikusan. A jogi iratokat alaposan olvasd át.