2021-10-17

Angyali hangok üzenetei Karácsony éjszakájára: Koncentrálj a fontos dolgokra

Csak attól várhatsz eredményt, amire tényleg odafigyelsz.

A számodra legfontosabb dolgok figyelmet követelnek, és ha nem szánsz rájuk elegendő időt és törődést, az szorongást kelthet benned. Ha időt fordítasz a prioritásaidra, jobban érzed majd magad, és magabiztosabb leszel.

Az angyalok azért küldték ezt a lapot, mert segíteni próbálnak abban, hogy ne téveszd szem elől a legfontosabb feladataidat.

Az egód megpróbál eltéríteni isteni sorsodtól, ami megzavar. Ez a lap arra szólít fel, hogy szabadulj meg a zavaró tényezőktől és cselekedj.

Megerősítés: Kapcsolatok

Alakíts ki egészséges, támogató kapcsolatokat a magánéletedben és a munkahelyedet, amelyekből mindkét félnek előnye származik. Mennyei támogatást kapsz, és olyasvalaki is a segítségedre lesz, aki rendelkezik a terveid megvalósításához szükséges képességekkel és forrásokkal.
Ez a lap azokról az emberekről mesél, akik hatással vannak az életedre, mint például a párod, a házastársad vagy a munkatársad. Bízz az első gondolatodban vagy érzésedben a partnerkapcsolat szót illetően, hiszen felsőbb éned már tudja az igazságot a téged befolyásoló energiákról.
Ha úgy érzed, hogy bizonyos emberek ellenségesen viszonyulnak hozzád, leltárt kell készítened az emberi viszonyaidról, hogy pozitív energiával töltsd fel e kapcsolataidat, vagy kevésbé legyenek rád hatással.
Kutatások kimutatták, hogy az emberek jövedelme nagyon hasonló azokéhoz, akikkel az idejük nagy részét töltik. Ha olyanokkal lógsz, akik folyton panaszkodnak, téged is a mélybe húznak. Akik azon dolgoznak, hogy jobb legyen az életük és a világ, téged is erre ösztönöznek.

Ez a lap üzleti kapcsolatokra is utalhat. Bízz az első gondolatodban vagy érzésedben. Számos sikeres üzlet a kapcsolatoknak köszönhetően jön létre, ezért aztán lehet, hogy az útmutatás arra vonatkozik: teremts kapcsolatokat vagy csatlakozz egy csoporthoz, hogy üzleti partnerekre találj.

Isten elvezet téged a megfelelő emberekhez, hogy támogassa isteni életcélod elérését.