2023-11-26

Angyali üdvözlet: A Plútó a Vízöntőbe lép, gyökeres változások és átalakulások ideje.

Az idei év egyik legfontosabb eseménye!

A Plútó március 23-án 15 év után el fogja hagyni a Bak jegyet és átlép a Vízöntőbe, ami komoly változásokat fog hozni kívül-belül egyaránt. Egy ilyen lassú mozgású bolygó, mint a Plútó, ami több évtizedet is tud egy jegyben tölteni, nagyon intenzív energiákat mozgat meg, ha jegyet vált.

A Plútó az átalakulás bolygója és mély feldolgozási folyamatokon keresztül kísér minket a folyamatos fejlődésben. Azokra a dolgokra hívja fel a figyelmet, amikről nem akarunk tudomást venni, amiket elnyomtunk, elfojtottunk, elástunk, mert túl nehezek, félelmetesek vagy fájdalmasak.

A Plútó mindig ezeket ássa elő, hozza fel a felszínre, mutatja meg, hogy aztán kénytelenek legyünk velük szembenézni, ezeket megérteni, elfogadni és elengedni. Ne felejtsük el viszont, hogy a Plútó a javunkat szolgálja, próbál minket a helyes útra terelni, rajta is tartani és támogatni minket a fejlődésben, az emelkedésben, az újjászületésben.

A Plútó 2008-ban lépett át először a Bakba (utána a Retrográd mozgás miatt néhányszor ki-be lépegetett), és elkezdte kiirtani mindazt, ami nem volt tartható, ami nem volt igazi vagy nem volt az Univerzum törvényeivel összhangban.

A Bak energetikája miatt borultak a pénzintézmények, a biztosító társaságok, a bankok, az ingatlanpiac és egyéni szinten is a hivatással, a karrierrel, a munkahelyekkel, a kitűzött célokkal, az elhivatottsággal, a kitartással, a tudatossággal, az egyedül boldogulással és általában a saját életünkkel kapcsolatban minden, ami már nem szolgálta a javunkat, visszatartott vagy megbetegített minket.
A Plútó idén márciustól (megint egy kis oda-vissza mozgás után) végül 2043-ig fog a Vízöntőben haladni és a Vízöntő témáiban fog mindent gyökerestől kicsavarni, elvenni és megszüntetni, ami alacsony szintű, ami nem tisztességes vagy nem méltó az emberiséghez és egyéni szinten is mi magunkhoz. Elsősorban akkor hoz megrázó változásokat akár a belső, akár a külső világunkban, amikor először belép.
A Vízöntő energiák hatással lesznek a technológiára, a tudományra, az elektronikára, az űrkutatásra, a digitális fejlesztésekre, a virtuális pénzvilágra, az internetre, a közösségi médiára, ugyanakkor a szabadságra, az elfogadásra, önmagunk felvállalására, az összefogásra, a Föld és az élővilág védelmére, az emberiség előre vitelére és a jövőre.
Tanácsos önként beleállni a feladatokba, magunktól elengedni mindent, amiről már érezzük, hogy csak visszatart, mert ha ragaszkodunk, a Plútó úgyis besegít és elveszi.
Lehetséges, hogy az elkövetkező hónapok – első pillantásra – megrázóak, dühítőek vagy félelmetesek lesznek, de fontos, hogy ne féljünk, kapcsolódjunk felfelé, maradjunk meg a tisztességnél és a szeretetnél, találjuk meg a belső stabilitásunkat, a biztonságérzetünket és a hitünket, hogy az Univerzum folyamatosan figyel, kísér és támogat minket, hogy csak segíteni akar a tovább lépésben, hogy hátra tudjunk hagyni mindent, amire már nincs szükségünk.

Forrás Létay Adrienn

Megerősítés: Jövő!

Engedd el a múltat, és indulj előre.

Az unikornisok arra emlékeztetnek, hogy segítségükkel a jövődet olyanná alakíthatod, amilyenné szeretnéd. Először szabadulj meg múltbéli gátlásaidtól, utána magabiztosan haladhatsz előre.

 Az unikornisok segítségével gyönyörűvé alakíthatom a jövőmet.

A segítség már úton van hozzád, tehát várj türelmesen.

Az unikornisok csak egy gondolatnyi távolságra vannak tőled. Fordulj hozzájuk bizalommal, és meglátod, hogy a segítségedre lesznek.

Az unikornisok segítenek nekem.