2022-08-14

Angyali üdvözlet Augusztusra: Út az önállóság felé!

Vizsgaidőszak váratlan fordulatokkal!

A nyár legfontosabb heteiben vagyunk, a gyors mozgású bolygók, illetve a Nap egymás után haladnak át Szaturnusz mesterrel alkotott szembenállásukon, illetve az Uránuszi kvadráton, hisz ahogy már többször említettem, a tavalyi év fő fényszög kapcsolata, a Szaturnusz – Uránusz kvadrát határozza meg újra ezt az időszakot is.

Július 31-én vasárnap (08:05) a Merkúr – Szaturnusz szembenállással MÚLTUNK tanításaira látunk rá, elsősorban hírek – információk formájában érkezhetnek tanítások, és arra hivatottak, hogy megmutassák, mivel – miben korlátozzuk magunkat, hol – miben adtuk át a külvilágnak az irányítást, hol – miben nem tudjuk önállóan uralni az életünket.
Szaturnuszi tranzitoknál tűpontosan megmutatkozik, MINEK ZÁRUL LE ÉS MINEK JÖN EL AZ IDEJE, a mostani vizsgaidőszak elsősorban MÚLTUNKAT érinti. Érdemes komolyan venni, ha valami nem állja ki az idő próbáját és tudatosan zárni.
Augusztus 1 – ről 2 -ra (01:53) forduló éjszaka teljesedik ki a Mars – Uránusz – Felszálló holdcsomópont együttállás, mely egy nagyon fontos ÚTKERESZTEZŐDÉST jelent. Most dől el, ki milyen KEZDETTEL indul neki az előttünk álló cirka 2 évnek, hisz a Mars legközelebb majd csak 2 év múlva éri el az Uránuszt.
VÁRATLAN FORDULATOKBAN GAZDAG hónapokban vagyunk, hisz ahogy már többször írtam, az Uránusz – Felszálló holdcsomópont egész hátralévő esztendőben együtt haladnak. A Marssal kiegészülve pedig hatalmas megtisztulás, szintlépés, ELINDULÁS, ÚJ KEZDET lehetséges, melyben a tisztaság, felszabadulás, zsenialitás, forradalmi megoldások jelennek meg, fő vezérlő motívumként. Meglepetésekben nem lesz hiány.
Az említett folyamatokat több egyéb bolygókapcsolat is segíti. Július 31 – ről augusztus 1 – re virradó éjszaka (00:36) pontosul be a Nap – Jupiter emelő trigon, mely megvilágítja MÚLTUNK IGAZSÁGAIT és szerencsés történéseket jelezhet.
Illetve a Vénusz – Mars szextil kapcsolata (szerda hajnal 03:59) pedig konszolidálja a (pár)kapcsolatokat, harmonikusabban tudunk most összekapcsolódni a Női – Férfi minőségeinkkel egyaránt, mely igazán jót tesz minden, akár a múltban megtépázott emberi kapcsolatunknak is.
Újabb nagy erőpróbák majd augusztus 7-én, vasárnap a Mars – Szaturnusz kvadrát (21:56) és augusztus 14 – én, vasárnap a Nap – Szaturnusz szembenállás (19:10) idején lesznek, mely folyamatban LEVIZSGÁZÓDIK az életünkben mindaz, ami időtálló és mindaz, ami nem, de erről még sokat fogok írni.
Összefoglalva; érdemes felfeküdni a hullámokra, az áramlatra, mereven nem ragaszkodni semmihez és senkihez, hanem a váratlan fordulatokkal együtt létezni. Humorral fogadni a fordulatokban gazdag időszakot, hisz ahogy jeleztem, unatkozni biztosan nem fogunk.
Amennyiben lejárt valamilyen tervünknek, dolognak, minőségnek, kapcsolatnak az ideje, NEM RAGASZKODNI foggal – körömmel hozzá, hanem engedni, hogy VÁLTOZZUNK és ezzel szép lassan megváltozzanak a körülményeink is.

Az újat továbbra is érdemes lassan, lépésről lépésre építeni, alázattal, türelemmel elfogadni a váratlan fordulatokat, nyitottan hozzáállni, ha esetleg változtatni kell az eredeti elképzeléseken. Ennek az időszaknak azok lesznek a győztesei, akik el merik engedni az irányítást, és fel mernek feküdni a hullámokra, a hajójukat pedig mindig a megfelelő szélirány szerint kormányozzák.

A rugalmasságra, a humorra szükség lesz.
Forrás Szántó Brigitta

 

error: Védett tartalom!