2021-12-02

Angyali üdvözlet hétvégére (október 30-31.): Mondj nemet a mérgező kapcsolatokra!

Ez az ősz ès mèg a tèl eleje is a pàrkapcsolati ès a kapcsolati korszakvàltàsròl szòl.

Ez a folyamat november elejèig egy ùjabb lèpcsőfokhoz èr, nagy beavatàsok èrhetnek bennünket, hisz a Tejùton, a Skorpiò csillagzat fullànkjànàl jàrò Vènusz àltal pontosan èrezni fogjuk, pàrkapcsolatunkban, egyèb nyilvànos kapcsolatainkban.

Érdemes mérlegelni, mivel vagy kivel is mèrgezzük magunkat, milyen alantas minősègeket működtetünk, mivel hùzzuk le magunkban a nagybetűs Nőt ès Kapcsolatot.

Most lehet felismerni, hogy emberi jàtszmàink mögött nem a màsik ember van, hanem mi magunk, most lehet megèrteni, hogy az igaz(i) kapcsolatok nem függősègeken, ès nem is illùziòkon alapulnak, most lehet nemet mondani minden mèrgező kapcsolòdàsra, ami nem szolgàlja a legmagasabb minősèget.
Igen, jòl èrtitek, ezen az őszön, ès tèl elejèn szintet kell lèpnünk kapcsolatainkban is, melyek vagy szakadnak, vagy megemelkednek, hogy vègre kidolgozzuk magunkbòl a generàciòròl generàciòra működtetett közèpszerű – megalkuvò – függő – megfelelèsi – lehùzò – mèrgező – elèrhetetlen – plàtòi stb. kapcsolati minősègeket.
Persze, ha valaki szeret szenvedni, szìve joga.
SzB

Megerősítő gondolatok:

A Buddhista szent iratok szerint, ha gyűlölsz valakit, vele semmi nem történik, veled viszont igen, méghozzá az elméddel, és a szíveddel. Megtanulhatsz valaki mást szeretni, ha megérted, hogy ő is ugyanolyan emberi lény, mint te. Ki vagyok én, hogy gyűlöljem azt a személyt? Ne gyűlölj és bánts másokat, mert ezáltal te magad fogsz sérülni. Ha ily módon folyamatosan ártasz magadnak, az olyan cselekedethez vezethet, melyet saját elméd, illetve saját tudatod soha nem fog tudni megbocsátani neked.

Állandóan gyilkolod a tudatod. Hagyd ezt abba. (Szvámi Ráma)

error: Védett tartalom!