2021-10-28

Angyali üdvözlet: Ima Ereje

A hinduk úgy köszönnek egymásnak, ahogy mi imádkozunk…

Összeteszik a két kezüket a szívük fölött. Próbáld ki!

Tedd össze a két kezed! Ne gondolj semmire, csak figyeld magadban, hosszan és nyugodtan a mozdulatlan helyzet hatását. Figyeld az ujjaidat, a két tenyeredet – és az érzéseidet. Segítek.

Az első, amit érzel, hogy egyensúlyban vagy. Önmagaddal egységben vagy. Lényed jobb- és baloldala, az agyad jobb- és balféltekéje végre békét kötött egymással: az érzések és gondolatok eggyé váltak benned. Átéled létezésed teljességét, lelked egységét. Ha vallásos vagy, azt is, hogy Isten lelke lakik benned. A két tenyered rövidre zárta benne az áramköröket, és szíved előtt történt a nagy eggyé válás. Ez a mozdulat befelé ható része.
Ha mások felé fordulsz és így köszöntesz valakit – anjali mudrával, ahogy a hinduk hívják -, az azt jelenti, hogy az én teljes lelkem köszönti a te teljes lelkedet, a bennem lakó Isten köszönti a benned lakó Istent. Egyszerre üdvözöllek és tisztellek – ahogy magamat is.

Az imádkozás, ez az örök mozdulat azt üzeni, hogy a magasabb világ csak az összeszedett lélekkel elmondott imát fogadja el. (Müller Péter)

Megerősítő üzenet: Amikor segítséget vársz az élettől

Amikor segítséget vársz az élettől és a külvilágodtól, akkor először is gondold végig, hogy a segítség, vagy a probléma kell-e neked. Vajon melyik ad neked intenzív érzést? Annak az iránynak adsz majd erőt, ahol az intenzív érzés megvan, hiszen ott az energia többlet!
Amikor ezt már tisztáztad magadban, akkor kérd a benned rejlő isteni erőt, a Szeretetet, hogy segítsen neked a problémához való ragaszkodásod elengedésében!
De kérlek, hogy akkor Te is engedd el, mert az ég csak akkor tud segíteni, ha nem ellenkezel!

Tudd, hogy te szeretni való ember vagy, és ekkor kérésedre az angyalok, akik a szeretet megtestesülései a segítségedre sietnek! 
– Lekszikov Attila