2022-08-14

Angyali üdvözlet kedd estére: Játék

Szeretett Egyetlenünk, itt az ideje, hogy egy időre félretedd a munkát.

Ne aggódj: kötelezettségeid felett felügyelünk egészen véghezvitelükig. A játékosság, a derű és a kacagás energiával töltenek majd fel, hogy újult reményekkel és emelkedett energiákkal telve térhess vissza a munkádhoz.

Az angyalok látják, hogy játékra van szükséged, ezért küldték neked ezt a kártyát. Mostanság nagyon sokat dolgoztál, és sokat aggódtál, lelked pedig egy kis szórakozás után sóvárog. A fáradtság, az ingerlékenység vagy a depresszió további jelei annak, hogy időszerűvé vált számodra egy kis szünet. Nem kell addig várnod, amíg van egy-két szabad perced, hiszen akár ma is megfűszerezheted a napodat egy kis mókával. Az egyszerű élvezetek, a bohóckodás pillanatai, a kacagás egy baráttal vagy egy vicces film – mind jó példák azokra a szórakozásokra, amelyekhez nincs szükség sok időre vagy pénzre. A móka és a játék mind a gyermekek, mind a felnőttek életének szükségszerű része. Az ilyen jellegű tevékenységek segítenek egészségesebb életet élni, és lehetővé teszik, hogy gyorsabban elérjük vágyainkat. A móka a kiegyensúlyozott élet része.

A lap további jelentései: Hagyd abba, amit csinálsz, és szórakozz egyet most azonnal. A szórakozással kapcsolatos lelkiismeret-furdalásodat add át az angyaloknak. Megérdemled a boldogságot, az élvezeteket és az örömöket.

Győződj meg arról, hogy rekreációs tevékenységeid tisztán a mókát szolgálják, nem pedig a versengésről szólnak.

error: Védett tartalom!