2022-08-14

Angyali üdvözlet keddre: Megújulás – Új kezdet előtt állsz.

Ami végnek tűnik, korántsem biztos, hogy valóban az.

Csodálatos alkalom is lehet belőle. Bízz benne, hogy bármi vár is rád, az minden eddiginél jobb lesz!

Lehetőséged nyílik arra, hogy új életre ébredj. Gyökereiddel mélyebbre kell horgonyoznod azáltal, hogy végig gondolod, mit szeretnél létrehozni. Ez az új kezdet ideje, amikor szilárd alapot építhetsz magadnak.

Megerősítés: Csak a szeretetet lásd!

Nézz át a látszólagos mulasztásokon, hibákon és félreértéseken, és csak a szeretetet lásd meg minden emberben (beleértve önmagadat is). Ha eltökélten a szeretetre összpontosítasz, amely ott lapul minden helyzetben, az álmokat felülmúló módokon képes gyógyítani.

Az angyalok emlékeztető gyanánt küldték ezt a kártyát, hogy az ő szemükön keresztül tekints önmagadra, a többiekre és minden helyzetre. Ha a szeretetre összpontosítasz, akkor elbukik minden, ami szeretet nélküli. Ez olyan, mintha felkapcsolnánk a fényt, így mérsékelve a korábbi sötétséget. Hívd be az angyalokat, ahányszor csak segítségre van szükséged nézőpontod szeretettel teli, előnyösebb magaslatra való emeléséhez.

A lap további jelentései: Nézz a többiek személyisége és egója mögé, és lásd meg a bennük lakozó angyalt (ha ez nehéznek tűnik, az angyalok segíthetnek ebben). Bocsáss meg.

Engedd át a félelmet, a megbántódást, az ítélkezést az angyaloknak. Félelmeid helyett nyomatékosítsd inkább azt, amire vágysz.

error: Védett tartalom!