2021-09-21

Angyali üdvözlet mára: Hit

Metatron arkangyal azért mutatja neked ezt a kártyát, hogy így biztasson téged arra, hogy higgy, és tedd meg a kellő lépést.

Teljes mértékben képes vagy arra, hogy egy új, izgalmakkal és csodákkal teli útra lépj. A fejlődés és gyarapodás lehetőségei most valóban korlátlanok, amennyiben hiszel magadban és az álmaidban. Csak az első lépést kell megtenned, és máris egy boldogabb, új élet felé vezető úton találod magad.
Angyalaid és vezetőid segítőkész embereket küldenek hozzád, hogy végig melletted legyenek, és segítsenek az utadon. Arra biztatnak, hogy aktívan kutass a szükséges információk után. Ne hagyd, hogy a tapasztalat vagy az önbizalom hiány hátráltasson. Az öröm, melyet keresel, jár neked.

A kártya további jelentései: Magabiztos vagy, és hiszel magadban. Gyermeki ártatlanság. Végtelen kíváncsiság. Életöröm. Bátorság. Követed a szíved.

Megerősítő gondolatok: Perspektíva

Van jobb megoldás is. Valószínűleg észrevetted már, hogy a korábbi hozzáállásod már nem működik.

Chamuel arkangyal arra kér, hogy egy pillanatra fejezd be, amit csinálsz, és nézd meg a dolgokat más szemszögből is. Az elmélkedés ideje átmeneti ugyan, mégis rendkívül fontos a spirituális fejlődésed és növekedésed szempontjából.
Ez a kártya azt is jelezheti, hogy a szíved hamarosan arra visz téged, hogy önzetlenül jót tegyél valakivel. Az ilyesfajta könyörületért mindig jutalom jár, angyalaid ott állnak majd melletted. Ne feledd, hogy a világnak azzal adod a legnagyobb ajándékot, hogy a valódi, egyedi és eklektikus önmagad vagy.

A kártya további jelentései: Az elmélkedés ideje. Az idő lassan halad. Megváltoznak a prioritások. Szokatlan ötletek. Merj más lenni.