2022-07-05

Angyali üdvözlet nyárra: Elérhető, amire vágysz!

Legyen hited, mivel minden a te érdekedben történik!

Tündérek áldása mára.

A tündérek ezt a lapot megnyugtatásul küldték: imáid meghallgatásra találtak, és választ kapsz rájuk, mert az univerzum a színfalak mögött azért dolgozik, hogy segítsen neked. Bár talán még nem látod az eredményeket, már csaknem szemmel láthatóak. Ahogyan egy mag a felszín alatt csírázik, mielőtt kihajtana, a te vágyaid is éppen úgy fejlődnek valósággá. Legyen hited, és bízz benne, hogy minden a te érdekedben történik… mert így van!

Megerősítés: Amikor két olyan ember találkozik ……

Akik igazi lelki társak, akkor ott szellemi-tudati szintemelkedés van!
Amikor a szerelem igazi, akkor ez olyan energia, rezgés és frekvencia két energetikai lény, ember között, ami átégeti az egó védőburkait! Ilyenkor a változás önmagától történik meg, semmilyen külső hatás, erőltetés, változásra való kérés nem szükséges, hiszen olyan energiába kerül az ember, amelyben nincs más út, mint IGAZNAK és IGAZINAK lenni!
Az igaz szerelemmel az igazság ereje nyer teret, mind energetikailag, mind gyakorlatilag, érzelmileg és szellemileg.
Amikor két lélek egymásban felismeri a hozzá eleve kapcsolódót és egymásra rezeg, egymással összekapcsolódik, akkor a közöttük lévő és kettejük által összeadódó erőtér olyan magas frekvenciára emelkedik és olyan fényben ragyog, hogy megszüntet minden árnyat, ellenállást és blokkot, felold minden hazugságot és önhazugságot! Ezért nem tud megmaradni egy ilyen kapcsolódás mellett semmilyen látszat-helyzet, semmilyen téves hitrendszer, vagy eddig felépített, hamis kapcsolódás. Ez a tiszta energia mindent átír.
Ha két ember nem ebben az energiában kapcsolódik, ha képes kifelé mást mutatni, mint ami a valóság; illetve ha az egyéni tudatszint-fejlődés nem indul be, vagy nagyon megreked, akkor ezen lemérhető, hogy a kapcsolódás mennyire nem igazi.

Az igazi társ mellett folyamatos emelkedés van, tisztaság van, ragyogás van, testileg-lelkileg és szellemileg is. Az egyéni emelkedés és ragyogás mutatója lehet a párkapcsolat minőségének.
Zentai Anna

error: Védett tartalom!