2023-03-26

Angyali üdvözlet Tavaszra: Bennünk élő sebzett lélekrész gyógyítása!

A legtöbb ember nem tud a benne lévő mély szomorúságról.

Sajátos felvett páncéljainkkal védjük a szomorúságunkat, rejtegetjük önmagunk elől is.

Hiedelmeink szerint éljük az életünket, és nem vagyunk tudatában annak, hogy a lelkünk mélyén mi zajlik.
Tán azt hisszük jól vagyunk, tán azt hisszük minden rendben, legalábbis megteszünk mindent annak érdekében, hogy ez így tűnjön.

Tesszük a dolgunkat, hajszoljuk a sikereket, vagy épp szidjuk a körülményeket a kudarcaink miatt. És nem tudunk a bennünk élő sebzett lélekrészről.

Nem látjuk, nem halljuk, nem érezzük őt.
Nem veszünk tudomást arról, hogy segítségért kiált, hogy figyelmünket, együttérzésünket, elfogadásunkat…szeretetünket kéri.

Nem tudjuk, hogy másokban őt keressük, őt üldözzük, őt tagadjuk, előle menekülünk, vele harcolunk, érte küzdünk, őt akarjuk megmenteni, megváltani, meggyógyítani.

Hogy ő az, aki legbelül vár ránk…türelmesen…életeken át…míg lefutjuk az illúzió-köreinket…és elég alázat ébred bennünk ahhoz, hogy odaforduljunk hozzá és szeretettel átöleljük.

Forrás: Botos Orsolya

Megerősítés: Engedd el a bűntudatot.

Sugárzó és ragyogó fényeddel másokat is inspirálsz. Bocsáss meg magadnak azért, amit tettél, és azért is, amit nem tettél meg. Hidd el, hogy Isten feltétel nélkül szeret, olyannak, amilyen vagy. Tanulj a múlt hibáiból, és fejlődj általuk, ahelyett hogy ostoroznád magad miattuk.

Ez a lap a bőséggel kapcsolatos bűntudatot jelzi. Talán az aggaszt, hogy a sikereid miatt mások rosszul érezhetik magukat, vagy azt hiszed, nem érdemled meg, hogy kaphass. Nos, semmi nem áll távolabb az igazságtól.

Ha hibáztál – és ki az, aki még nem hibázott -, akkor is megérdemled a biztonságos, egészséges, értelmes életet.

 

Szánj most egy kis időt imádkozásra. Határozd el, hogy megbocsátasz magadnak azért, amit megtettél, bár úgy érzed, nem kellett volna, vagy nem tettél meg, pedig meg kellett volna.

Amikor kapsz, az nem jelenti azt, hogy valaki más elveszít valamit. Tulajdonképpen minél inkább nyitott vagy az elfogadásra, annál több forrás áll a rendelkezésedre, hogy segíthess másoknak.

A bőség lehetővé teszi, hogy tartalékot halmozz fel, beteljesítsd az életcélod, biztonságos otthont teremts magadnak és a szeretteidnek, jó minőségű, organikus ételeket fogyassz és jótékonykodj.

error: Védett tartalom!