2021-11-30

Angyali útmutatás – Ennek a 3 csillagjegynek lesz legszebb a karácsonya….

Három motiváló üzenet 2020-ra

A legszerencsésebb csillagjegyek

Rák 

A családi készülődés által hatalmasat töltődnek, nem negatívan, hanem pozitívan, a család számukra az igazi mentsvár

Vízöntő

Szellemileg legmagasabban emelkedett csillagjegy, aki igazán tud szárnyalni az év vége felé. Az ünnepek meghozza számára a legnagyobb ajándékot, a szellemi függetlenséget

Bak

Földies jegy, akinek racionális dolgok hozzák el teljességet, viszont most Karácsony és ünnepek meghozzák számára is szerelmet és teljes odaadást, amit év közben nem igazán élhetett meg. Most lesz rá alkalma….

Egy-egy motiváló üzenetet küldött az univerzum hozzájuk….

Rák: Csodák

Csodák vesznek most körül. Vedd őket észre, és még több rád talál.

Az angyalok azt szeretnék mondani ezzel a kártyával, hogy várd a csodákat. Talán úgy érzed épp magad, mint akin csak a csoda tud már segíteni. Légy nyitott az isteni segítségre, bármilyen meglepő úton-módon érkezzen is. Azzal, hogy átadod a félelmeidet Istennek, kitárod a csodák kapuját is. Képzeld el, hogy az angyalok megtisztítják az utadat, és érezd, hogy Isten teljes bölcsességével és kreativitásával támogat.
Ha elpihensz a Forrásban, az áldások azonnal körbevesznek.

Légy nyitott, hogy a csoda rád találjon.

Vizöntő: Figyelj oda a megérzéseidre!

Ne hagyd, hogy bárki olyasmire beszéljen rá, amit helytelennek tartasz!

Ez a kártyalap azt sugallja, hogy valaki olyasmibe rángatna bele, amit rosszallsz. Talán meg is tennéd, csakhogy a kedvében járj. Meglehet, attól tartasz, hogy amennyiben nemet mondasz, elveszíted a rokonszenvét. Ez a kártyalap arra figyelmeztet, hogy mindenekelőtt saját érzéseidet kell követned, mielőtt bármibe fognál. Döntsd el te magad, mit tekintesz helyesnek és helytelennek.
Döntsd el te magad, mit tekintesz helyesnek és helytelennek.
Amennyiben nem vagy tisztában magaddal, kérd ki olyan valaki tanácsát, akiben megbízol, fordulj anyádhoz vagy apádhoz, a tanárodhoz, esetleg a legjobb barátodhoz. Szót válthatsz angyalaiddal is. A legvégén neked magadnak kell eldöntened, mi a jó neked. Döntésedet belső hangod diktálja, és ne a környezet nyomása.

Bak: A vonzás törvénye!

Azok a kapcsolatok és tevékenységek, amelyeket valaha élveztél, most átalakulnak, amint érzékenyebb és elővigyázatosabb leszel az energiákkal kapcsolatban.

Ez a kártya azt jelzi, hogy spirituális utad miatt változásokat élsz át. A vonzás egyetemes törvényez azt állítja, hogy hasonló hasonlót vonz. Tehát olyan emberekhez és helyzetekhez vonzódsz, amelyeknek hozzád hasonló szándékaik vannak. Ha például az a szándékod, hogy szeretetteljes légy, és mindenkiben meglásd az istenit, akkor szeretetteljes embereket és helyzeteket fogsz vonzani, és taszítod azokat, akik nem szeretetteljes dolgokra koncentrálnak.

Ezért lehetséges, hogy kapcsolataid és ízlésed megváltozását tapasztalod. Elkerülhetsz régi barátokat, akik többé nem bűvölnek el, vagy talán most már félsz elmenni egy munkahelyre vagy egy klubba, amelyet korábban élveztél. Tudd, hogy ezek a tapasztalatok és érzések a spirituális út szokásos részei, csodálatos, új kapcsolatokat, helyzeteket és munkákat vonzol, amelyek spirituális irányultságodat tükrözik. Add át az angyaloknak az összes gondodat, kérdésedet, aggodalmadat, bűntudatodat stb., hogy meggyógyítsák és átalakítsák azokat.

Áldás rá!

error: Védett tartalom!