2020-08-11

Angyali útmutatás hétfő estére: Önelfogadás

 

A kártya jelentése:

Isten tökéletes gyermeket vagy, nincs olyan részed, ami ne lenne csodálatra méltó. Angyalaid azt tanácsolják, hogy hagyd el az állandó önostorozást és szeresd magad.

„Túl kemény vagy magadhoz”- mondják az angyalok. Még ha nagyon magasak is az elvárásaid, rettentő fontos, hogy szeretettel tudd nézni önmagad. Az önvádak csak emésztőgödörré változtatják a lelket. Az önfejlesztés gondolatához pozitív beállítottság kell.

Nézd magad az angyalaid szemével, és látni fogod, milyen tökéletes és szent gyermeke vagy Istennek. Talán a múltban követtél el hibákat, mégse lehetett és lehet olyan szavad, gondolatod, tetted, amely elfordítaná tőled Isten szeretetét. Az angyalok elfelejtették a hibákat, és csak azt hallják, hogy Isten szíve dobog benned. Feltétel nélkül szeretnek, és azt kívánják, szeresd te is önmagadat.

Megerősítések

Ez a lap azt jelzi, hogy fájdalmas szerelmi élményeid miatt védelmezed a szívedet a sérülésektől.
Az angyalok azonban csak annyi romantikát hozhatnak, amennyit beengedsz.
Ha a szívedet páncél veszi körül, akkor hogyan fog bejutni a szeretet? Egy bezárt szív visszautasítja azt az érzékeny partnert, akit vonzani próbálsz.
Ha követed a belső útmutatásodat, az védelmet nyújt számodra, s ezzel egyidejűleg lehetővé teszi, hogy érezd a szeretetet és te is szeress.

Bízz a megérzéseidben mások megbízhatóságával kapcsolatban, és nyisd meg a szívedet azok előtt, akik jóindulatúak és kedvesek.

Kérd az angyalokat, hogy hozzanak az életedbe gondoskodó személyeket (beleértve egy romantikus társat is), és ezt teszik majd… feltéve, hogy hallgatsz az útmutatásukra, és követed azt.

X