2021-10-17

Angyali útmutatás hétfő estére: Visszavonultság

Ideje elvonulni a világtól.

Szerelem Angyalainak jóslata estére:

A szerelem angyalai úgy látják, hogy a szerelmi életed virágba borul, amint időt töltesz a pároddal kettesben (vagy egyedül). Úgy tűnik, mások tanácsai összezavartak, vagy ellentmondást okoztak benned. Ideje visszavonulni, hogy jobban odafigyelhess a saját érzéseidre és véleményedre.
Ha kapcsolatban élsz, akkor a pároddal együtt, másoktól távol töltött idő megújítja elkötelezettségeteket, és magasabb szintre emeli a kapcsolatotokat. Ez jelenthet nyaralást, kirándulást a természetben, egy hosszú utazást, vagy azt, hogy a telefonokat és számítógépeket kikapcsolva együtt töltötök otthon egy csendes délutánt. A kártyán lévő kép nászutat is jelezhet, és ez lehet szó szerinti üzenet. Tehát elmélyülhet az elköteleződésetek (vagy kezdődhet egy új, komoly kapcsolat, ha jelenleg egyedülálló vagy). Ez a lp közelgő eljegyzést, esküvőt vagy az eskük megújítását is jelezheti. E tevékenységek jelentősége tovább fokozódik a partnereddel kettesben töltött idő során.

Ha jelenleg egyedülálló vagy, akkor ez a lap arra vonatkozó útmutatást ad, hogy tölts időt magadban, a valódi érzéseiden és gondolataidon meditálva. Mindenképpen tégy lépéseket az intuitív útmutatások alapján. Ez megerősíti az energiádat, ami segít, hogy gyorsan magadhoz vonzd és megjelenítsd szerető társadat.

Megerősítés: Könny
“Mama azt mondta, hogy néha az embereknek az összes könnyüket el kell sírniuk azért, hogy a szívükben újra legyen elég hely a boldogságnak…”