2021-12-06

Angyali útmutatás hétvégére: Vallási tényezők

Ez a lap feltárja, hogy a vallás és a spiritualitás titokzatos, de jelentős tényező a szerelmi életedben.

Talán arra vársz, hogy olyan partnerrel legyen kapcsolatod, aki osztozik spirituális meggyőződéseidben. Ha igen, akkor ez a lap útmutatásként érkezett hozzád, hogy keresd az új partneredet a templomban vagy a hiteddel kapcsolatos találkozóhelyeken.

Ha jelenleg olyan partnerrel élsz, aki nem spirituális érdeklődésű, vagy akinek a meggyőződései határozottan eltérnek a tieidtől, akkor talán elégedetlennek érzed magad. A családi hagyományok is hatással lehetnek rád, amelyek azt várják tőled, hogy a saját kultúrádon vagy vallásodon belül házasodj.

A szerelem angyalai segítenek neked foglalkozni ezzel a kérdéssel, és arra kérnek, hogy maradj hű magadhoz a folyamat során. Döntsd el, milyen tényezőket fogadsz el a kapcsolatodban, és milyeneket nem, és melyek a legfontosabb dolgok számodra a pároddal kapcsolatban. Például lehetséges, hogy a szerelemed azokat a spirituális alapelveket éli meg, amelyeket fontosnak tartasz (például a megbocsátást, a könyörületességet, a jóindulatot és hasonlókat), anélkül hogy vallási értelemben egy táborba tartoznátok.

Az angyalok emlékeztetnek rá, hogy a partnered (mint mindenki) Isten szent gyermeke. Valójában minden ember spirituális, mert minden ember lélek. Bár nem a te dolgod, hogy megváltoztasd a partneredet, hogy igazodjon a te spirituális utadhoz, megerősítéseid, imáid és vizualizációid pozitív hatással lehetnek mindkettőtökre és a kapcsolatotokra is.

error: Védett tartalom!