2022-07-05

Angyali útmutatás június végére: Ártatlanság.

Szeretett Gyermek, mindenki vétlen az igazságban, hiszen senki sem tudja megváltoztatni Isten tökéletes keze munkáját.

Add át nekünk az összes rád nehezedő érzést, hogy könnyíteni tudjunk terheiden.

Adj át nekünk minden olyan bűnt, haragot vagy szégyenérzetet, amely burkot vont szeretetteljes önmagad köré. Élvezd ki újfent a szívedben lakozó békességet.

Ez a kártya bizonyosságként szolgál arra nézve, hogy ez a helyzet és annak minden szereplője vétlen. Ha bűntudatot halmoztál fel magadban, engedd át az angyaloknak. Minden érzés között a bűntudat rendelkezik a legalacsonyabb rezgéssel, ekképpen vonzza a negativitást. Ha bírálod mások bűneit, ez a kártya emlékeztetőül szolgál arra, hogy lásd meg bennük az isteni jámborságot ahhoz, hogy orvosolni tudd a helyzetet (nem kell mindenképpen fenntartanod egy kapcsolatot valakivel, akiben nem bízol meg; de saját jólléted érdekében fontos, hogy megtisztítsd magad a mérgező gondolatoktól és érzésektől).
Az angyalok arra kémek, hogy vedd figyelembe, minden félreértés ártatlan tévedés volt csupán.

A lap további jelentései: Vedd figyelembe a másik nézőpontját is. Bocsáss meg magadnak, és hagyj fel a sajnálkozással. Az egyik vitád feltehetőleg egy félreértésen alapul. Becsüld meg a benned és a másokban lakozó gyermeket.

Nézz a felületes illúziók mögé, és lásd meg a mögöttük rejlő tökéletesség és isteni rend spirituális igazságát.

 A mai nap tökéletesen alkalmas arra, hogy kipróbálj valami újat, ami mindig is vonzott, de nem mertél belevágni. Légy bátor, könnyed és vágj bele! Kedvező esély a növekedésre és az önkiteljesítésre. Használd fel az érdeklődésedet arra, hogy többet tudj meg önmagadról és a világról!

Egyedülállóknak új, izgalmas találkozásban lehet részük!
Párkapcsolatban élőknek egy jó kis laza, vidám közös program új lendületet vihet a kapcsolatba!

error: Védett tartalom!