2021-12-06

Angyali útmutatás kártyái tavaszra: Válassz a lapok közül a lelki békédéért

Húzz a tavaszi angyali kártyák közül, és átsegítenek a bajban vagy a problémákon.

Első lap üzenete: Elengedés és megadás

Tárd szét karjaid, és engedd el azokat a kihívásokat, amelyeket kezeddel oly erősen magadhoz szorítottál! Nyisd ki kezedet, tárd ki karodat és szívedet szeretetünk és támogatásunk előtt!
Az angyalok azért hozták el neked ezt a kártyát, mert a helyzetet segítség nélkül próbáltad megoldani. Nagyon szívesen segítenének és válaszolnának imáidra, de előtte meg kell adnod magad, és el kell engedned a helyzetet. A megadás csupán azt jelenti, hogy belefáradtál a küzdelembe. Arra az érzelmi elengedésre utal, amely hisz abban, hogy a lélek isteni bölcsessége (ebbe beletartozik felsőbb éned is) képes jobb munkát végezni. A megadás nem azt jelenti, hogy feladod, vagy azt akarod, hogy irányítsanak téged. A megadáson keresztül biztosítva lesz számodra egy jobb végkifejlet. Ha segítségre van szükséged önmagad megadásával kapcsolatban, kérd az angyaloktól.

A lap további jelentései:
Ne aggódj azon, miként kapsz választ imáidra. Hagyd, hogy Isten találja ki a részleteket!
Légy hajlandó arra, hogy segítséget kérj!
Szabadulj meg a feszültségtől és az irányítási vágytól és a dolgok jobban alakulnak majd.
Kapcsolataidban kerüld az erőfitogtatást! Egyszerűen csak birtokold erődet, így nem kell majd megharcolnod érte.

Középső lap üzenete: Gyengédség

Ha úgy érzed, hogy az élet megkeményített, angyalod enyhít majd tüskés modorodon és gondja lesz rá, hogy így is biztonságban legyél. Bánj szelíden önmagaddal! Jutalmazd meg magad és légy jó önmagadhoz! Csak a munkát ismered, a szórakozást nem? Legyél nagylelkűbb magadhoz, és engedélyezz szabadidőt a kikapcsolódáshoz.
Élvezd munkád gyümölcseit!

Őrangyalod abban is segít, hogy kedvesség hassa át kapcsolataidat: amilyen a szeretetteljes beszéd és cselekedet, nagyvonalúság, őszinte dicséret és törődés. Ha mindezt megadod másoknak, sokszorosan kapod vissza. Isten és angyalai a segítségedre lesznek, hogy örülni tudj az életnek.

Harmadik lap üzenete: Megoldások

Cél a tökéletes egyensúly megteremtése.
A siker kulcsa most a mértékletesség és a kompromisszum.
Most önkontrollra és türelemre van szükség ahhoz, hogy meg tudd teremteni azt a sikeres végkifejletet, melyben reménykedsz.
Fontold meg mások ötleteit és próbáld megérteni az ő nézőpontjukat is!
A gondolatok sokfélesége ellenére az ellentétes nézőpontok is összeegyeztethetők, ha másokat megbocsátással és igazságos hozzáállással közelítesz meg.
Törekedj arra, hogy kiegyensúlyozott légy!

Gyógyíts önmagad!

error: Védett tartalom!