2021-09-26

Angyali útmutatás keddre: Belső irányítás

Rafael Arkangyal Üzenete

Belső irányítás

Rafael arkangyal a kártya segítségével arra biztat, hogy saját erődre és tekintélyedre támaszkodva oldd meg a mostani helyzetet. A gyógyító angyal szerint mások kezébe adtad az irányítást, és figyelmen kívül hagytad saját érzéseidet. Itt az ideje, hogy a kezedbe vedd a dolgokat, magad hozd a döntéseket, és mondd ki, amit gondolsz! Rafael arkangyal melletted áll majd, bátorít, és fogja a kezed.

Megerősítő gondolatok: Mennyei gondviselés

Legyél meggyőződve arról, hogy Isten és az őrangyalok a gondodat viselik neked és szeretteidnek is. Nagyon szeretnek téged, és nem vagy egyedül ebben a helyzetben… ahogyan máskor sem. Téged (és a szívednek drága személyeket) mindenkor hatalmas segítők vesznek körül.
Ez az üzenet arra int, hogy bízd az Égre valamennyi aggodalmadat. Semmi, de semmi félnivalód nincsen! Különben is, az aggódás még soha, egyetlen helyzetben sem segített.

Okosabb ezért imádkozni és segítséget kérni, majd elengedni, hogy a menny közbelépjen. Megérdemled az isteni beavatkozást, támogatást és védelmet.
Miközben te és szeretteid alszotok, angyalok vigyázzák az álmotokat. Otthonodat, egészségedet és jólétedet őrangyalok védelmezik.

Senki nem hatolhat át a szeretetük által alkotott védőbástyán, amely biztonságodról és épségedről gondoskodik.