2021-12-02

Angyali útmutatás: Remény

Atlantisz angyalainak üzenete:

Amikor mélyen átérezzük a „test eredendő, természetes rázkódtatásait”, nekikeseredhetünk, mígnem a béke fehér galambja újra reménnyel tölti meg szívünket. Ha éppen ilyen helyzetben vagyunk, nyújtsuk ki a kezünket, és engedjük, hogy az angyalok reményt adjanak. Akár azzal, hogy elénk tárják a természet szépségét, és egy nagy találkozást valakivel, akinek a lelke telve van örömmel és sikerrel, esetleg egy gyermekkel, akinek az ártatlansága visszaadja jókedvünket. Ebben a formájában az orákulum fehér galamb képét ölti, hogy lehetővé tegye szellemünk békés szárnyalását.

Megerősítő gondolatok: Akaraterő

Amiként a hatalmas bálnák az óceánok mélyén, a Földanya könnyeiben fürödve sem tévesztenek irányt, nekünk is akaraterőt kell felmutatnunk, hogy egyszer részünk lehessen a dicsőségben. E csodálatos tengeri teremtmények ősi lelke ráhangolja őket az univerzum áramlására. Így emlékeztetnek minket is, hogy minden rendben van az isteni mátrixban. Erőt meríthetünk példájukból.

Ha jelenleg az akaratunk nem minket szolgál, kérjük Hanael szerető segítségét. Érezni fogjuk, ahogyan a rubinsugár ereje keresztüláramlik rajtunk, hatalmat és gyógyulást hozva számunkra, hogy ismét saját nagyszerűségünket sugározhassuk a világba.

error: Védett tartalom!