2022-12-07

Angyali útmutatás szombat hajnalra: Pozitív megerősítés:

 

A Világ ura.

Kommunikáció, dicséret, csalás.

A Világ ura felelős mindenfajta kommunikációért,és felbukkanása pozitív kölcsönhatások előhírnöke.

 Pozitívan, dicsérettel szól mindenről. Jelenléte a Dicséret és a Gazdagság törvényére hívja fel a figyelmedet.

 

 

Ha felmagasztalod a világot, a világ is felmagasztal téged. A kimondott pozitív megerősítések, biztató szavak energiája, fizikai formát öntve visszatér hozzád.

A szavak ereje szétárad az Univerzumban, és megkeresi a megfelelő megnyilvánulási formát.

Mint ahogy a világon mindenre, úgy rád is hat a dicséret.

 Magasztald hát szeretettel a tested szépségét és egészségét. Még a legkisebb eredmény is számít, ne sajnáld magadtól a dicséretet. Még a számláidat is dicsőítsd: mondj köszönetet a szolgáltatásokért, amit kifizetsz és meglátod, hogy a Lélek növekvő erejével így összekapcsolódva anyagi forrásaid is növekedni fognak.

 

 

Itt az ideje, hogy megtapasztald a megerősítések erejét.

 

 

 

Írd le megerősítő gondolataidat, majd hangosan olvasd fel őket. Mondd, hogy ez így van, és úgy is lesz. Nagyon szerencsés előjel, hogy a Világ ura szegődött szövetségesedül.

Megerősített áldás: Kihívó

Ebben a helyzetben a világ ura arra figyelmeztet, hogy életed valamelyik területén a hazugság, a valóság tagadása, ellenséges gondolatok és szavak vették át a hatalmat.

Ha valamilyen csalást követtél el, most jóváteheted. Változtass a hangnemen, mert úgy sokkal nagyobb hasznára lennél a világnak. Mégha most sikeres is vagy, később meg kell fizetned az őszintétlenségedért.

Ha ellenségesen bánnak veled, tudatosítsd, hogy az nem téged, hanem őket minősíti.

 Ne vedd túlságosan a szívedre ezt a világot. Ne feledd, hogy mások rád vetített félelmei és negatív gondolatai nem a tiéid.

 

 

 

A másik feladatod az, hogy végiggondold, hogyan is beszélsz magadról. Helytelenítően, rosszalóan? Inkább lealacsonyítod magad, hogy ezzel másoknak kedvez? Enyhén szólva nem tartod magad csodálatosnak ?

Eljött az ideje, hogy megváltoztasd ezeket a tudatalattidban gyökerező téveszméket. Sosem késő, hogy mindig kaptunk esélyt arra, hogy újabb és újabb döntéseket hozzunk. Ha derűlátóan, pozitívan állsz az élethez, a dolgok maguktól a helyükre kerülnek, te pedig meglátod a bennük rejlő szépséget. Akard a változást, tekints pozitívan az életre, és a Világ ura majd segít, hogy győztesnek érzed magad, az életnek nevezett játszmában.

Megerősített üzenet

Ha választanod kell, kivel éld le az életed, a NAGY Ő -vel, vagy a 

KIS TE -vel, válaszd az utóbbit.

A kis te közelebb van a lelkedhez, és meg lehet mellette öregedni.

Ne hallgass rám, ez egy öreg férfi tanácsa!

A NAGY Ő-vel lehet szárnyalni, repülni, lezuhanni és felemelkedni, szédülten boldognak és boldogtalannak lenni. Megtapasztalhatod vele a csodát…de élni vele nem lehet…

A KIS TE közelebb van hozzád mint az Ő. Karnyújtásnyira. Kézfogásnyira. Barátod. Sorstársad. 

Benne az a csoda, hogy hétköznapi csoda.

Észre sem veszed, hogy az. Hogy ő a tiéd. És te az övé. Éltek, éltek, és mindenki csodálkozik, hogy sok év után, még mindig együtt vagytok.

Fogjátok egymás kezét, miközben az űrben számos NAGY Ő repül a semmibe, magányosan, társtalanul, csalódva és álomtalanul.

 

error: Védett tartalom!