2021-12-06

Angyali útmutatás – Tavaszra: Amikor majd ez az egész véget ér…..

Amikor majd ez az egész véget ér, felvesszük a legtarkább ruhánkat, és ezért senki nem fog minket a hátunk mögött megmosolyogni.

Amikor majd ez az egész véget ér, a kamaszok viháncolását kedvtelve fogjuk hallgatni reggelente a tömött buszokon. Amikor majd ez az egész véget ér, mise után még hosszasan fogunk beszélgetni mindenkivel a templom előtt.

Amikor majd ez az egész véget ér, kávéházak teraszán fogjuk szürcsölni a jeges limonádét, és olyan apróságokon fogunk csupán bosszankodni, hogy megint csak hülye celebshowkat lehet találni minden egyes tévécsatornán.

Amikor majd ez az egész véget ér, moziba megyünk, és a hűtött, sötét teremben, nagy adag pattogatott kukoricával ölünkben, hollywoodi álmokat fogunk bámulni.
Amikor majd ez az egész véget ér, ráérősen fogunk vásárolgatni. Betérünk majd egy cipőboltba, felpróbálunk csak úgy három, csupapánt, tízcentis sarkú, méregdrága csodát, és aztán végigjárjuk a város összes turkálóját, hogy valami kincsre akadjunk.
Amikor majd ez az egész véget ér, hétvégén szalonnát sütünk a barátokkal egy tó mellett, és a Börtön ablakában-t fogjuk énekelni teli torokból.
Amikor majd ez az egész véget ér, koncertekre fogunk menni, és a tömeg kellős közepén fogunk izzadtan ugrálni a kedvesünkkel.

Amikor majd ez az egész véget ér, egy forró, nyári délutánon egymás után fogunk inni az üvegből, és hagyjuk, hogy a napégette vállunk összeérjen.
Amikor majd ez az egész véget ér, anyánknál ebédelünk minden vasárnap, és nem fogjuk bánni, hogy elkényezteti a kölyköket.
Amikor ez az egész véget ér, igyekszünk majd nem gondolni erre az egészre.
De addig itthon maradunk.
Hogy ez minél hamarabb véget érjen.”
(Cintia Légar)

error: Védett tartalom!