2022-09-26

Angyali útmutató őszi reggelekre: Uralkodó lapja.

Gyönyörű napod lesz, sok örömmel, életteli lehetőségekkel.

Ha van gyermeked ma örömet fog adni és a párod is meglátja benned a nőt. Mai napon érdemes kiélni a kreativitásodat, művészi alkotóerődet.

Az Uralkodónő lapjának konkrét üzenetét a következő módon szokás megfejteni. A lap kulcsszavai: uralom, önuralom, siker, anyaság, termékenység, ihlet, bőség, beteljesült szerelem, boldogság, házasság, szellem és anyagi értelemben vett gazdagság.
mostanában különösen kreatívak leszünk, tele tervekkel, ötletekkel, melyek hasznosnak és gyümölcsözőnek fognak bizonyulni. Jelentheti azt is, hogy amit eddig csak ötletszinten fontolgattunk, arra a kozmikus karma „zöld jelzést” ad: itt az idő, hogy a gyakorlatban is megvalósítsuk álmainkat.

ismerjük fel a szépséget életünkben és tágabb értelemben, a világban! Ennek jegyében a lap különösen arra hívja fel a figyelmet: minden élőlény, minden ember szép a maga nemében, nincsenek csúnya nők és férfiak.
Aki ki van békülve magával és a világgal, aki szeretetet, elfogadást és békét sugároz, az gyönyörű szép, bármilyen is a testalkata vagy az arcvonásai. Az Uralkodónő üzenete tehát ez is lehet: figyeljünk oda testünk, lelkünk, szellemünk harmóniájára, úgy, hogy – a szükséges mértékig – szeressük és ápoljuk testünket

Megerősítés: Angyali áldás mára.

Az Angyalok ma azt kérik tőled, hogy figyelj az adás és elfogadás egyensúlyára!

Jó, ha mindig pozitív a mérleged, adsz, segítesz szívvel, önzetlenül, viszonzást nem várva, hiszen a kiegyenlítődés úgyis mindig megtörténik, olykor a legváratlanabb módokon.

Figyelj azért az elfogadásra is!
Sokan tanulják még ezt, mert gyermekkori és más életek tapasztalásainak nyomán olyan gátló viselkedésminták alakultak ki, amelyek akadályozzák az örömteli elfogadást.
Inkább nem fogadsz el, hogy ne kelljen tartoznod?
Nem hiszed, hogy megérdemled?

Attól tartasz, hogy becsapnak?
Vizsgáld meg, nézz rá, hogyan működsz ezekben a helyzetekben, ahol elutasítod, vagy nem tudod befogadni a segítséget, és tudd, hogy van megoldás.
Valójában nem tanulni kell az elfogadást, hanem az akadályokat szükséges kitisztítani, felOLDani az útjából.

Ebben segítenek az Angyalok, ha kéred. Tudomásodra adják a hogyant, elvezetnek oda, ahol segítséget kaphatsz.
Forrás internet

 

 

error: Védett tartalom!