2021-10-17

Angyali üzenet (augusztus 5-11.): Tedd azt amit szíved diktál

Visszatér a kártya időről- időre, azért, mert feladatod akad vele bőven, s mert véletlenek nincsenek.

E földi hétnek legfontosabb üzenete, mindent mit eleddig nem tűrtél, most fogadd el. Rejlik be szó és megértés, mindezeken túlmenően megannyi megértés.

Értésnek birtokában vagy már, érésnek ideje eljött hát. Mindazt mit kapsz, fogadd, s raktározd el, oda, ahova lelked útmutatása vezet. Tedd e lépéseket örömben, mi munka volt eddig, most érik gyümölcse. Ellene menni, ellenkezni felesleges, mostanra megértetted, mindezek elrendelt elemei létednek.”

Az angyalok arra kérnek téged a héten, hogy minden eléd kerülő helyzetet, embert, lehetőséget, érzelmet és mindent, ami az életeddel kapcsolatos, fogadd el. A hét eleje egy erős teliholddal indult, így nem is kérdés, hogy mindent, amit ez a vízöntő jegyében megvalósuló telihold hoz, célszerű elfogadni. Nem lesz olyan nehéz, hiszen könnyedség és lazaság szele is lebeg a levegőben.

Ennek ellenére mélyebb, személyesen síkokon lehet megmozgató ereje az elfogadásnak. Pontosan tudod, hogy mely területen akad rendezni, elfogadni valód az életben. Nagyszerű időpillanat ennek rendezésére ez a hét. Fontos tudnod, az elfogadás mindig magadban kezdődik, benned születik meg, úgy hogy néha a külvilág nem is lát, érzékel belőle semmit sem.

A külvilágban éld a hetet, érezd jól magad, menj, csináld, cselekedd, töltődj, de mindezt azért és úgy, hogy közben benned megszülethessen az elfogadás érzése.

Könnyed, víg napokat Neked