2021-10-17

Angyali üzenet csütörtök estére: Mihály Arkangyaltól, Légy hű Magadhoz!

Veled vagyok, és bátorságot öntök beléd, hogy életedet olyan irányban változtasd, amely közelebb visz isteni küldetésedhez.

Azért jöttem hozzád, mert Istenhez fordultál biztonságért és menedékért, és szeretnéd megismerni életcélodat. Mivel te fénymunkás vagy, én őrködöm isteni küldetésed felett. Hosszú ideje vagy fénymunkás, ezért gyakran érezhetted magad magányosnak, másnak, mint a többiek. Hidd el, hogy sosem voltál, és soha nem is leszel egyedül.

Amikor késztetést érzel arra, hogy változtass a körülményeiden, akkor valószínűleg én próbállak életcélod, küldetésed irányába terelni. Úgy alakítom a napirendedet és az időbeosztásodat, hogy akadályok nélkül haladhass, és utad zökkenőmentes és harmonikus legyen. Csak kérj meg, és valóra váltom az elképzelésedet. Segítek abban, hogy életed változásai során biztonságban érezd magad.

Megerősítő bölcsesség: Hallgass a szívedre

A kérdésedre a választ a szívedben találod. Ez a lap azt jelzi, hogy bízhatsz dédelgetett vágyaid megvalósulásában még akkor is, ha nem látod, milyen formában vagy hogyan fognak valóra válni. Ebben a helyzetben csupán annyit kell tenned, hogy rendületlenül higgy, és maradj hű önmagadhoz.

Ahogyan lépésről lépésre változtatsz az életeden, az univerzum mindig gondoskodik a szükségleteidről, és segít kapcsolataid rendezésében.