2022-08-14

Angyali üzenet: Érdeklődés

Kezdj el olyasmivel foglalkozni, ami felkelti a kíváncsiságodat!

Mi érdekel? Miről szeretnél többet megtudni?

Az érdeklődés olyan, akár egy úti térkép, amely segíti a lélek tájékozódását. Az ember természetes kíváncsisággal fordul olyan életterületek felé, amelyek kapcsolatban állnak isteni küldetésével (azaz a legfőbb okkal, amiért erre a világra születtünk).
Figyelj oda gondolataidra és cselekedeteidre, merre vezérelnek. Végy észre minden olyan témát, ami érdekel. Ügyelj arra, mivel foglalkozol szabadidődben, mi ragad meg embertársaidban. Közeli barátaid és családtagjaid szintén segíthetnek neked észrevételeikkel.
Használd fel érdeklődésedet arra, hogy többet megtudj önmagadról és a világról.

Megerősítő mondatok: A szeretet eloszlatja a félelmet

Szereteted ereje eloszlathatja a kötekedők és dühöngők félelmeit.

Aki haragos, valójában fél, nehogy bajba keveredjen – így van ez a felnőttekkel és a vezető beosztásúakkal is. Ezért ha egy kötözködő kellemetlen alakot hoz eléd a sors, gondolj bele, hogy valójában félelem mardossa. A felveszed a kesztyűt, és harcba szállsz vele, ezzel csak tovább növeled félelmeit.
A szerető gondolatok eloszlathatják a haragot. Lásd meg a jót mindenkiben (önmagadban is). Légy tudatában, hogy valójában mindenki boldogságra vágyik, és senki sem vállalja szívesen a kellemetlen kötözködő szerepét. A harag senkinek sem használ. A kellemetlenkedő, indulatos alakok nagyon magányosak, mert mérgelődésük eltaszítja tőlük a többieket. Legyél hát kedves velük, sokat segíthetsz rajtuk.
De légy türelmes önmagaddal is, és figyelj oda belső hangodra, amely megmondja, hogyan lehetsz biztonságban. Hívd segítségül az angyalokat, legkivált Mihály arkangyalt, hogy védelmezzenek, amennyiben félsz valamitől. Különben is, a szeretet a leghathatósabb oltalom, mert belső hangod rámutat a mindenkiben benne lakozó szeretetre.

Történjen bármi, ez ad neked erőt.

error: Védett tartalom!