2021-11-30

Angyali üzenet keddre: Változás

A rád köszöntő változások pozitívak.

Megesik, hogy félünk a változásoktól, mert nem tudjuk, mit hoz a jövő. Ez a kártyalap azt adja tudtodra, hogy a beköszöntő változások a javadat szolgálják, új életre nyitnak kaput.

Ne aggódj a jövőd felől, mivel a végén minden jóra fordul.
A változások oka részben az idő múlása. Mára mások a kedvteléseid, mint voltak fiatalabb korodban. A változásban nincs semmi rossz, hozzátartozik az élethez. Barátaid és hozzátartozóid szintén változnak az idő múlásával. Valamennyien megváltok attól, ami már nem működik az életetekben, s helyette új dologra adjátok a fejeteket. Noha e változások látszólag átformálhatnak egy barátot vagy családtagot, végül mégis közelebb kerültök egymáshoz. Ráadásul új barátokra is szert tehetsz.
Ugyanakkor még a kedvező változások is stresszel járnak, amelyek kihatással vannak az egészségre, az erőnlétre és a közérzetre. Ilyenkor még fontosabb, mint máskor, hogy törődj magaddal, eleget aludj, mozogj és pihenj.
Ez a kártyalap talán arra kér, hogy változtass meg az életedben valamit, ami elszomorít vagy megbetegít – tégy le, mondjuk, egy rossz szokásodról, vagy szakíts meg egy kártékony kapcsolatot.

Az lesz a helyes döntés, ami legelőször jut eszedbe. Ha a szóban forgó változás nehéznek vagy ijesztőnek tűnik, kérd ki az angyalok, az egyszarvúak, barátaid és családtagjaid segítségét. A külső támasz igen fontos változások idején.

Ha megtanulod élvezni a változásokat, az életnek is jobban tudsz majd örülni.
Megerősítés: Varázslatok

Varázslat vesz körül téged, életedbe izgalom és öröm költözik.
A varázslat a mozgásban levő szellemi energiák természetes velejárója. Az unikornisok képesek ezeket az energiákat bármikor beindítani, tehát kérd meg őket, hogy hozzanak ma egy kis varázslatot az életedbe.

Megerősítés:

Hiszem, hogy ma valami varázslatos dolog történik velem.

error: Védett tartalom!