2021-09-24

Angyali üzenet: Kérd Arkangyalok segítségét!

Univerzum üzenete

Mindenkinek van angyala, olyan nincs, hogy ne lenne angyala. Angyalok mindenütt ott vannak, csak nem tudod, hogy milyen formában. Ott van, amikor szükséged van rá, akkor, amikor bajban vagy. Amikor szükséged van egy kedves szóra, akkor egy barátot küld feléd. Amikor elesnél lesz egy kéz, aki megragad. Akkor mikor nem tudod, hogy mi lesz holnap, ő már szövi a holnapi napodat. Ő akkor is ott van, amikor még nem tudod kétségbeesésedben, hogy tőled az élet mit akar.

Igaz szótlanul figyel, bár jeleket mindig küld feléd, de túl zaklatott vagy, mert az adott zűrzavarban élsz.

A hatalmas zajra figyelsz, zakatoló agyadra, ahogy süvít képzeltbeli szakadékodba. Az angyalod akkor is ott van. Ott van minden szerencsédben, amikor azt mondod: „hú, ezt megúsztam”. Az angyalod mindig ott van, akkor is, ha még sosem láttad.

Sosem kér, mert neki a boldogsága, és élete célja Te magad vagy! Nemesfalvy Réka

Készíts leltárt az életedről, láss neki, és tedd rendbe a megoldatlan dolgokat….

Az élet felülvizsgálatához bátorság kell. Ha viszont együttérzéssel és humorérzékkel teszed, fejlődni és okulni fogsz belőle. Én segítek fölbecsülni, hol tartasz most.
Megnézzük, mit tanultál meg, és a leckéid hogyan válhatnak a ma és a holnap javára.

Azokat az életmintákat is felkutatjuk, amelyek nem jó célt szolgálnak, és gyógyítással vagy változtatással megszabadulunk tőlük.

Jeremiel egyik feladata az, hogy segít a frissen eltávozott lelkeknek áttekinteni a maguk mögött hagyott életet. Emellett az élők is fordulhatnak hozzá az életútjuk elemzésekor.

Rövid időn belül vonuljunk el, és kérjük Jeremiel segítségét, hogy áttekinthessük, hol tartunk, mit tanultunk meg, milyen minták elengedésére vagyunk készek, és mi mindenért lehetünk hálásak.

Megerősítő gondolatok: Örök szeretet!

Azért húztad ezt a lapot, mert most valaki éppen szeretettel gondol rád. Aki legelőször eszedbe jut, ő az illető, akinek szeretetteljes gondolatai körülötted forognak. Talán kételyeid voltak egy kapcsolatodat illetően, de Mihály arkangyal biztosít afelől, hogy minden a legnagyobb rendben van.

Az angyalok vigyáznak a szeretett személyre, és segítik a kapcsolataidat.