2022-12-07

Angyali üzenet ma estére: Lassan megtanulod a leckét, amit az élet adott fel Neked!

Lassan megtanulod ami benned van a másokban közel sem tükröződik.

Hanem az Ő lelki harcai. 

S, közel sem biztos téged érez és érzékel. Mennyire szereted!

Megtanulod azt is hogy amit érzel és jónak gondolsz a másiknak lehet legsötétebb mélysége, S nem viszonozza azt.

Lassan azt is megtanítja az élet hogy legfájdalmasabb csatákat egyedüliek S nem barátságok fogják megváltani.

Szépen meg kell tanulnia mindenkinek hogy az élet nagy elengedését mindig elfogadás előzi meg.

Benned lévő démon nem legyőzhető csoda szerekkel azt a belső erő ami benned van, fizikai, lelki és szellemi szinten győzhető le. Csakis Te lehet a sajt csatàd nyertese.

S tarsfüggősèg nem egyenlő a szabadsággal. És a boldogság sem következik a szerelem erzèséből sőt.

Az ellenségek mindig a közeli kapcsolatok által kerülnek ki.

S aki irigy sem biztos szemedben haragos…

A mostani skorpió időszak lassan véget ér, mindenki komoly belső munkát tudhat maga mögött.

Megerősítès: Hat Jel, Hogy Angyal Van a Közeledben

Összeállítottuk ezt a listát a leggyakoribb angyali jelekről. Ezek a jelek származhatnak arkangyaloktól, őrangyaloktól vagy más angyali lényektől. Mindezek az angyali jelek megerősítésként vagy válaszként érkezhetnek egy általad feltett kérdésre. Ha éppen nincs semmi kérdésed feléjük, jelek azért is felbukkanhatnak, hogy emlékeztessenek arra, hogy angyalok vezetnek és támogatnak téged az életedben, és hogy készek segíteni téged az életedben és a további utadon.

Tollak

Az angyalok egyik legismertebb jele, ha tollakat találsz az utadon. Bármilyen színűek is legyenek a tollak, emlékeztetőül szolgálnak arra, hogy angyalaid közel vannak hozzád, szeretnek és támogatnak téged a háttérből. Ha tollakat találsz egy olyan helyen, ahová egyáltalán nem illik, az különösen erőteljes angyali jel. Amikor fehér tollakat találsz, azok szinte mindig az angyalod jelenlétét jelentik.

Melegség

A melegség érzése és a meleg fényenergia áradása egyértelmű jele az angyaloknak! Amikor egy szellemi lény elkezdi energiáját lefelé mozgatni az anyagi valóságba, akkor az éteri életenergia rétegein keresztül mozognak, hogy megnyilvánulhassanak. Az első energiaréteg, amelyen keresztül mozognak, a meleg éter. Ezért van az, hogy amikor egy fejlett szellemi lény, mint például egy angyal, feléd nyúl, a jelenlétét melegségként érezheted.

Bizsergető érzés a bőrödön

A melegség érzése mellett az angyali energia gyakran gyengéd bizsergésként érezhető a bőröd felszínén. Ez pozitív érzés, bár kissé furcsa érzés lehet. Ez akkor történik, amikor a rezgésed elkezd emelkedni az angyalok jelenléte miatt! Ez a bizsergő érzés egyértelmű angyali jel, és más jeleket is kísérhet, hogy további megerősítést hozzon az angyalok jelenlétéről!

Villódzó fények és számok

Az angyali energia erőteljes! És így amikor angyalok jelenlétében vagy, a körülötted lévő tényleges világítás is mutathatja ennek az energia növekedésének a jeleit. Ez az angyali jel a körülötted lévő fények (például egy lámpa a szobádban) villódzásának formájában jelenhet meg. Olyan formát is ölthet, hogy a fény magától felkapcsolódik, anélkül, hogy világos oka lenne, hogy ez miért történt (kivéve persze a paranormális okot). Amikor egy angyal rád irányítja a figyelmét, ez a tudatosság egy elektromos energiát vonz magával.

Előfordult már veled hogy olyan számokat láttál folyamatosan mint a 11:11 vagy a 2222? Az égi lényeg előszeretettel jeleznek neked angyalszámokkal is, amelyek jelentését már kifejtettük. Erre is érdemes figyelni, ugyanis ez egy határozott figyelmeztetés lehet valamire, amire érdemes a jövőben odafigyelned.

Szelíd szellő

Egy enyhe szellő vagy a levegő mozgását érezni magad körül anélkül, hogy ennek fizikai oka lenne, ez egy másik tagadhatatlan angyali jel. 

A levegő e mozgásának oka az azt létrehozó angyali lény! Ez néha megtörténik velem, amikor egy szobában ülök meditálva, és tökéletesen nyugodt és csendes az idő, én pedig összekapcsolódom az angyalokkal, és látom őket körülöttem mozogni a belső látásomon keresztül, és akkor a levegő mozgásának kézzelfogható érzése is van. Ez az angyali jel egy érzésen keresztül történik, és ez egy paranormális mozgás, amikor egy zárt térben vagy és nem huzatos, sokkal inkább egy meleg energia szellőéjeként érzékelheted, ahogy az angyali energia feléd mozog.

Felhők

Az egyik legnyilvánvalóbb angyali jel, ami a felhőkön keresztül történik, az, amikor egy felhőt látsz, ami pont úgy néz ki, mint egy angyal.

Őrangyalod is felhívhatja a figyelmedet bizonyos felhőkre, amelyek úgy néznek ki, mint a szívek, valamint sok más formára és szimbólumra, hogy útmutatást és megerősítést nyújtson számodra.

Az angyalfelhők kinézhetnek angyalnak, vagy más olyan szimbólum formáját ölthetik, amelynek jelentése és jelentősége van számodra.

Kedves illatok

Észrevettél már valaha egy kellemes, jó illatot, de nem tudtad azonosítani a forrását? Ez nagyon is lehet, hogy az angyalaid jele! Az angyalok gyakran szeretik az illatok erejével tudatosítani jelenlétüket.

 Észreveheted őrangyalod jelenlétét egy kellemesen gazdag és mentolos csokoládéillat által, vagy az arkangyalok közelségét, a virágok édes, finom illatán keresztül.

 

error: Védett tartalom!