2021-10-28

Angyali üzenet mára, Telihold napja van!

Teremtés, mágia, rituálé, gyertyázás mind-mind a mai naphoz kapcsolódó fogalmak.

Telihold csak úgy nem teljesíti a kívánságokat, ahhoz akarni – tudatosan meg kell teremteni, a célt, a vágyat, az álmot.

Merj nagyot is álmodni, ne érd be kevesebbel!!

A célok nem csak realitáshoz kell közelítsenek, a vágyalmok meg a fellegekig kell érjenek. Minden amit szeretnél, amin változtatni akarsz, nagy dolgok, sosem lehet kicsi és pici dolgoknak örülni, kicsiben gondolkodni. Gondolkodni mindig nagyban kell!!!!

A nagy dolgok adják meg az élet sava-borsa.

Persze ezzel nem azt mondom a kicsi lépésekkel nem lehet célt elérni, apró hétköznapi örömök adják be a boldogság kulcsát. Ezek fontos dolgok, de a telihold egy kiemelt nap – ezért legyen a vágyad, az álmod, a teljesítendő feladatod is KIEMELT fontosságú.

Nagy és Hatalmas!!

Megerősítés: Magad alakítottad ki ezt a helyzetet, tehát meg is tudod változtatni

Ez a lap azt üzeni neked, hogy te is teremtő vagy, akit az isteni Teremtő képére alkottak. Nem áldozat vagy, sőt minden jogod és képességed megvan ahhoz, hogy alakítsd a mostani helyzetet, a kapcsolatodat. Ám amíg másokat hibáztatsz, vagy azt hiszed, hogy ők irányítanak téged, addig semmire sem mész.

Ha Isten és Mihály arkangyal segítségét kérve kezedbe veszed az irányítást, a dolgok csodálatos módon megváltoznak majd.