2023-05-30

Angyali üzenet szerda hajnalra: Öntudatosság!

Ezt a helyzetet gyengéden, szeretettel lehet csak orvosolni, ahogyan kérted, azonban szükség lesz a saját erődre és megbízhatóságodra is a többiekkel kapcsolatosan.

Közvetlenül mögötted állunk majd, erőt adunk, és vezéreljük szavaidat, amikor hangot adsz igazadnak.

Azért húztad ki ezt a lapot, mert egy olyan helyzetre kérdeztél rá, amelyben áldozatnak érezted magadat. Az angyalok azt üzenik, hogy a helyzetet csak úgy lehet helyrehozni, ha tisztán kinyilvánítod szükségleteidet és elvárásaidat. Egyszerre válhatsz angyalivá és öntudatossá, ha megkéred az angyalokat, hogy bátorítsanak és vezessenek, ahányszor csak hangot szeretnél adni igazadnak. Gyakorlattal könnyebbé válik a szeretetteljes öntudatosság.

Nézz szembe egyenesen a helyzettel. Olvass el egy könyvet, vagy vegyél részt egy öntudatosság-növelő tanfolyamon. Az agresszív, avagy a passzív agresszív viselkedést helyettesítsd az öntudatossággal. A konfliktusokat kezeld őszintén és szeretettel.

Mindig mondj igazat önmagadnak és másoknak. Ez a helyzet lehetőséget teremt a személyes és a spirituális fejlődésre.

Misztikus tündérek üzenetei szerdára: Nincs miért aggódnod!

Biztonságban vagy, ez a helyzet pedig az isteni gondviselés és az univerzális rend tökéletes irányítása alatt áll.

.Ezt a helyzetet kizárólag szeretettel teli gondolatokkal és érzésekkel itasd át, hogy csakis a legmagasabb szintű végeredmény áramoljon be hozzád és rajtad keresztül – minden erőfeszítés nélkül.

Az angyalok azért küldték neked ezt a lapot, mert feleslegesen aggódtál. Az aggódás az ima egy olyan formája, ami azt vonzza hozzád, amire nem vágysz. Add át félelmeidet angyalaidnak, hiszen valójában nincs miért aggódnod. Igazság szerint aggodalmaid egy önbeteljesítő próféciát képesek teremteni.

Kérd meg az angyalokat, hogy szabadítsanak meg az aggodalmaktól. A boldog végeredmény elkerülhetetlen.

Kerüld az aggódást, hogy a negatív energiák nehogy lehúzzanak téged és a helyzetet. Az angyalok veled vannak – és minden rendben van.

 

error: Védett tartalom!