2021-12-01

Angyali varázs keddi pirkadatra!

Ködpaplan a városon, szürkeség kívül és belül.

Ránk települ. Belénk szivárog. Mert elfáradtunk. Mert egyre nehezebb bizakodni.

Nem, nem látszik a vége. És az új kezdet is egyre távolodik. Hiányoznak a gyerekhangok. Az ölelések. Az önfeledt összekapaszkodások. Azt híhettük, megtettünk mindent. Óvatosak voltunk, figyelmeztünk a gyógyítókra és felelősnek hittük őket és magunkat. Óvtuk szeretteinket és próbáltunk megértőek lenni a tétovákkal is.
És nem, nem múlik a veszély. Nem nyílhatnak büntetlenül a közösségi helyek. Nem szállhat a zene, tétlennek-tehetetlennek érezhetik magukat művészek és műélvezők. Ködpaplanba burkolódznak a napok, talán a hetek, netán hónapok…
Most kell újra összegyűjtögetni a szeretet apró drágaköveit, a barátság foszladozó szálait újra csomózni, kicsi fényeket gyújtogatni, utakat építgetni lélektől-lélekig! Maradni embernek, megmaradni társnak, gyereknek-szülőknek, igazi barátnak!

Hogy ne legyen úrrá rajtunk a közöny, a félelem, a sötétség. Ezért gyújtottak ilyenkor lámpásokat a hajdaniak – ezért várjuk lélegzet visszafojtva a készülődő csodát, hogy újra és újra megteremjen szívünkben a Remény. Hogy érdemes. Csak így érdemes.

Forrrás Internet

Megerősítés: Shanti jóslata!

A béke angyala vagyok. Nyugodt és zökkenőmentes időszak eljövetelét biztosítom számodra.

Zűrzavaros időszakon vagy túl, és nagyon elfáradtál. A lelked békére és nyugalomra vágyik, én pedig segítek neked, hogy ez a vágyad teljesüljön. Lehetőséget nyújtok számodra a visszavonuláshoz, az egyedülléthez, hogy megpihenj és feltöltődj. Béke költözik a szívedbe, lelked nyugalmában pedig valódi isteni éned tükröződik.
Az angyalokhoz hasonlóan még a legpusztítóbb szélviharban is talpon maradsz. Lélegezted és akaratod irányításának segítségével a legnagyobb zűrzavarban is szilárdan állsz a lábadon. Ez a belső kiegyensúlyozottság gyógyító erejű, és előbb-utóbb kifelé is megnyilvánul. Túl vagy a nehezén, utad most már egyenes és zökkenőmentes.

Jelenlegi helyzeted békés megoldása várható.

error: Védett tartalom!