2021-10-17

Angyalkártya Augusztusra: Kérj segítséget az Angyalaidtól

Nagy változás közepén vagytok, ami sok embert kibillent az egyensúlyából.

Ez természetesen több formában is megjelenhet, főleg túlzásba estek, de a másik véglet is szóba jöhet amikor sanyargatjátok magatokat. Mindegy, hogy ez gondolatban vagy a fizikai síkon zajlik, több megnyilvánulásban is lehet. Arra kérünk titeket, hogy tartsátok meg az egyensúlyt, hiszen ebben lehet a legjobban működni.

Amennyiben ez nem megy, vezessetek be új szokásokat vagy rendszert ami segít titeket abban, hogy ezt az időszakot könnyebben átvészeljétek. Mindenki, aki tőlünk “ANGYALOKTÒL” kér segítséget, az meg is kapja, de kérnetek kell, mert kérés nélkül nem tudunk segíteni. Tisztában vagyunk vele, hogy ez nem könnyű most, mégis úgy gondoljuk, hogy bármilyen változásról is van szó, az igazából értetek is történik. Továbbá kérünk titeket, hogy mindenki a saját háza táján sepregessen, hiszen azzal juthat a legnagyobb sikerhez. Próbáljátok kerülni a panaszkodást és megtalálni mindennek a jó oldalát, valójában magatoknak ártotok azzal, ha szóról szóra mindig ugyanaz a “mondogatjátok” magatoknak és másoknak is kárt okozva ezzel.

Minden tökéletes úgy, ahogy van, és ez csak egyre tökéletesebb lesz, ha elhiszem meg is valósul. Próbáld ki és jelezzél vissza, hogy mit tapasztaltál.