2021-10-28

Angyalkártya csütörtök estére: Érzelmi gyógyulás

Amint az szíved kigyógyul a régi érzelmi fájdalomból, új áldásokban és szeretetben részesülsz.

Ez a lap azt jelzi, hogy meggyógyítasz valami régi érzelmi fájdalmat – először gondolhatsz éppen arra a témára, amelynek a megoldásán dolgozol. Amint elengeded a haragot, a bűntudatot vagy más érzelmi sérülést, felébreszted magadban az erő egy új szintjét, amely hozzád vonz mindent, amire vágysz… és még annál is többet.
Fordulj a tündérekhez, valamint támogató emberekhez vagy szakértőkhöz, hogy segítsenek túljutni ezen a gyógyulási időszakon. Tudd, hogy szeretetre méltó ember vagy és megérdemled, hogy a szíved boldog legyen.

Megerősítés: Spirituális tanító

Életcélod magában foglalja, hogy a gyógyításról és a spiritualitásról taníts.

Azért húztad ezt a lapot, mert az életcélodról és a karriered irányáról tettél fel kérdést.

Ez a lap azt jelzi, hogy született tanító vagy, aki tanácsot és információt ad idegeneknek, barátoknak és családtagoknak. Természetes tanácsadói és tanítói képességeid jól szolgálnak majd téged szakmai értelemben. Kezdhetsz rész munkaidőben, majd felépíthetsz egy teljes munkaidős karriert. Ha szakmai továbbképzésre van szükséged, belső útmutatásod fog vezetni.

Kérd a tündéreket, hogy segítsenek neked ezzel a képzéssel kapcsolatban (beleértve a kifizetését is!), és sokféle módon ajtót nyitnak előtted.