2021-10-17

Angyalkártya csütörtökre: Megújulás

Muskátli

Új kezdet előtt állok

Lehetőséged nyílik arra, hogy új életre ébredj. Gyökereiddel mélyebbre kell nyúlnod, és le kell horgonyoznod azáltal, hogy végiggondolod, mit szeretnél létrehozni. Ez az új kezdet ideje, amikor szilárd alapot építesz magadnak.

A történet: Muskátli levelei elszáradnak, és felkapja őket a szél. Kivették őt a cserépből, és nagyon elszomorodik, amikor eldobják. Ám egyszer mégis feléled, és újra világba borul! Most egy nagy parkban él, ahol korábban szeméttelep volt. Körülötte buja zöld növényzet, gyökerei pedig mélyebbre nyúlnak, mint valaha, megnyitva számára egy új élet lehetőségét.

Inspiráció: Ami végnek tűnik, korántsem biztos, hogy valóban az. Csodálatos alkalom is lehet belőle. Bízz benne, hogy bármi vár is rád, az minden eddiginél jobb lesz!

Önvizsgálat: A változások dacára bizakodó tudok maradni? Vagy legyőzöttnek érzem magam? Kész vagyok felfedezni új énemet?

Kulcsfogalmak: Előnyösebb kiindulópont, az elveszettség érzése, a körülmények megváltozása, váratlan áldás.

Kulcsszavak: Megújulás, ébredés, jó szerencse

Meditáció: Képzeld el, hogy félre dobnak, akárcsak Muskátlit. Érezd át az ő félelmét és szomorúságát, amint megadja magát az elkerülhetetlennek. Aztán ébredj fel egy új helyen. Figyeld meg az érzéseidet.

Engedd, hogy magukkal ragadjanak. Láss és hallj meg mindent, amit át kell élned. Figyeld meg, hogyan viseled a változást.