2023-11-29

Angyalkártya hétfőre (január 9.): Pozitív hozzáállás, hit és optimizmus!

A bőség angyalainak áldása.

Ha pozitív fordulatokra számítasz, és tele vagy pozitív energiákkal, pozitív tapasztalatok és lehetőségek áramlanak az életedbe.

Ne hagyd, hogy a negatív energiák vagy az átmeneti visszaesések gátolják a haladásodat. Ne veszítsd el a hited, menj tovább az utadon.
Ez a lap arra emlékeztet, hogy Isten és az univerzum támogat téged. Az aggodalmad az egyetlen akadály. Egy apró változtatás – egy kicsivel több hit – pozitív változást jelenthet a bőség áradásában. Imádkozz segítségért, hogy az aggodalmak eltűnjenek, és optimizmus lépjen a helyükbe.
A pozitív hozzáállás igen hasznos, ha célunk a nagyobb bőség.

A pénz nem más, mint energia, és mi ezt az energiát szeretnénk magunkhoz vonzani.

Ahogy természetesen ódzkodunk attól, hogy negatív emberekkel töltsük az időnket, a pénz is inkább a pozitív emberekhez csatlakozik.

Ugyanez igaz a bőség minden más formájára. Ha például szeretnél egészségben bővelkedni, és pozitívan beszélsz és gondolkodsz az egészségedről, az sokkal hatásosabb, mint a negatív hozzáállás. A pozitív szavak és gondolatok mögötti energia minden helyzetet kedvezően alakít.

Megerősített üzenet: Megtakarítások

Ha következetesen spórolsz, a jövődet védelmezed. Nagy szívességet teszel jövőbeli énednek, ha folyamatosan félreteszel a jelenlegi bevételeidből. Az önmagadról való gondoskodás biztonságérzetet ad, miközben az életcélod beteljesítése felé haladsz.

A bőség angyalai a megtakarítások terén is utat mutatnak. Tudják, hogy a megtakarítások biztonságot adnak, és stabil tőkét jelentenek, melyet jövedelmező vállalkozásokba fektethetünk.

Ezt a lapot azért húztad, hogy ne feledd: az életed társteremtője vagy minden területen, így az anyagiak terén is.

Hatalmadban áll, hogy a változást képviseld az egész bolygó számára.

E jelentős változás beindításának egyik lépése pedig az, hogy tudatos erőfeszítéssel félreteszed a bevételed bizonyos százalékát.

A nap kilences karakterszámával valamiféle elengedés is benne van a ‘pakliban’, ami azt jelent lezárni és elengedni olyan dolgokat, ami már nem
szolgálja az életünket, nem adnak pozitív töltetű dolgokat.

A nap összenergiáját tekintve pedig a 8-ast kapjuk ami tovább segíti a karmikus terhek megoldását, és blokkokoldását.