2021-10-28

Angyalkártya hétfőre: Újhold hete lesz!

Május 11-én újhold köszönt ránk, a bika jelében, tehát ami földi dolgokkal kapcsolat, mint biztonság, anyagiak,
kapcsolati rendszer, párkapcsolat és szépség és öröm, az mind-mind idesorolható.

Ezek tartoznak a vénusz bolygóhoz, mivel a bikát ez a bolygótest uralja. A 11-es szám, ami nap száma, pedig szintén kettes tehát erősíti a párkapcsolati vonatkozásokat.

A keddi nap bővelkedik: hirtelen, váratlan fordulatokban, valamint a sorszerű találkozások is benne vannak a ‘pakliban’.

Számmisztika szempontjából: a nap 3-ast adja ki, ehhez tartozik erős szellemiség, tehát a gondokat, megoldandó feladatokat, szellemileg, tudat segítségével legkönnyebben orvosolni. De a beszélgetés és kommunikáció is hangsúlyt kap, igaz nemcsak a mai nappal. Őszinte, nyílt beszélgetéssel
nagyban tudunk emelni kapcsolati rendszerünkön, azon belül leginkább szereteten alapuló párkapcsolaton. De be is kerülhet a vonzásterünkben új, teljesen más energia, amivel tudjunk élni, hiába toppan be hirtelen és váratlan fogadjuk a receptorainkkal és értékeljük. Legyünk hálásak a mai napon azért amink van…. Ami földi dolgokkal kapcsolatos.

Megerősítés: Koncentrálj a fontos dolgokra

Csak attól várhatsz eredményt, amire tényleg odafigyelsz. A számodra legfontosabb dolgok figyelmet követelnek, és ha nem szánsz rájuk elegendő időt és törődést, az szorongást kelthet benned. Ha időt fordítasz a prioritásaidra, jobban érzed majd magad, és magabiztosabb leszel.
Az angyalok azért küldték ezt a lapot, mert segíteni próbálnak abban, hogy ne téveszd szem elől a legfontosabb feladataidat. Az egód megpróbál eltéríteni isteni sorsodtól, ami megzavar.

Ez a lap arra szólít fel, hogy szabadulj meg a zavaró tényezőktől és cselekedj.