2022-08-14

Angyalkártya mára: Tanulás és Információgyűjtés a bőségért!

Patience üzenete

Élvezd, hogy diák vagy, mert a jövőben a tudatásodat tettekben fogod kamatoztatni.

Egyéb üzenet: Noha alig várod, hogy egy új projektbe kezdj, ennek még nem jött el az ideje. Most az információgyűjtés létfontosságú fázisában vagy. Ez azt jelenti, hogy új információkat szerzel tanulás, olvasás, meditálás, kapcsolatok kiépítése, óralátogatás, szakértőkkel való beszélgetés és egyéb módszerek segítségével. Mint ahogy az életben mindig, ideje van a gyűjtésnek, és ideje van az ültetésnek.

Még korai lenne eldöntened, hogy a rengeteg információt, amit most befogadsz, később hogyan használod fel. Lehet, hogy van már néhány ötleted, és esetleg bölcs dolog lejegyezni őket, mert még később hasznukat veheted. Nemsokára úgyis a gyakorlatban is hasznosítanod kell eddigi tudásodat, tehát nagyon elfoglalt leszel, és keményen dolgozol majd. Úgyhogy addig élvezd a várakozás és pihenés pillanatait. Hagyd, hogy egy üres edényként befogadhasd a fentről érkező mennyei bölcsességet. Saját különleges tehetségedet a mennyei bölcsességgel ötvözve új, fontos utat nyitsz a béke megteremtéséhez bolygónkon.

Megerősítés: Jólét

Az univerzum kiárasztja a bőségét. Légy nyitott fogadására!
A segítségkérés az erő jele, nem pedig a gyengeségé. Rendkívül erőteljes vagy, és én támogatom egyre növekvő energiádat. Jogod van ehhez a segítséghez, hiszen egy csapathoz tartozunk. Hallottam imáidat, aggodalmaidat és megerősítéseidet. Öledbe öntöm a jólét bőségszarujának tartalmát, számíts hát a váratlan szerencsére és az ajándékokra.

Ébredj rá a benned lévő új ötletekre, érzésekre és látomásokra. Ez az útmutatás világos irányt jelöl ki tetteidnek, amelyeket segítségemmel viszel véghez. Együtt megállíthatatlanok vagyunk.

error: Védett tartalom!