2020-09-21

Angyalkártya szerda estére: Gyémánt álmodó felébreszti a láthatatlan erőket

Az eddigi láthatatlan dolgok végre anyagi formát öltenek. Légy nyugodt, Te valóban vágysz arra, amiről álmodozol és a szövetségesed elkötelezetten segít, hogy megszerezd.

Minden körülmény és lehetőség megadatik, a Lélek üzenetei a vágyott cél felé vezérelnek majd. Végre megtérülnek a befektetéseid, anyagi előnyök és pozitív pénzügyi változások is várhatók. Erőfeszítéseid kézzelfogható eredményeket hoznak.
A Gyémánt álmodó olyan helyes döntésekre is utal, melyek felébresztik a láthatatlan erőket. Kapcsolataidban lehetőség nyílik a pozitív párbeszédre.

Kihívóként
Az anyagias életszemléletedet célozza meg. Egyedül az anyagi valóságban hiszel? A “dolgok” rabja lettél?
A jólétet csak a földi javak jelentik számodra?

Itt sz idő, hogy a megfoghatatlan spirituális tapasztalatokat is értéknek tekintsd! Minden, ami az anyagi világban testet ölt, először a láthatatlan szellemi világban születik meg.
Az igazsághoz néha a csalódások és a kiábrándulás vezet el. Azért nem kapod meg, amire vágysz, mert lehet valami jobb vár Rád idővel.

Megerősítés:

– Mi az, hogy “igazi”? – kérdezte egy napon Bársony-nyuszi a Bőr-lovacskától, amikor egymás mellett feküdtek a hintaszék alatt. – Azt jelenti, hogy van bennem valami, ami zúg és kiáll belőle egy fogantyú?
– Az, hogy “igazi” az nem azt jelenti, hogy milyennek csináltak. – felelte Bőr-lovacska. – Az, hogy “igazi” vagy, az csak úgy, váratlanul történik veled. Amikor egy gyerek hosszú-hosszú ideje szeret téged magadat, akkor attól leszel igaz.

– Nem fáj az? – kérdezte Bársony-nyuszi.
– Néha fáj. – mondta Bőr-lovacska, mert ő mindig megmondta az igazat. – De ha igazi vagy, akkor nem törődsz vele, hogy fáj.
– Hogy történik ez? Hirtelen? Úgy, mint amikor felhúznak? Vagy apránként?

– Nem hirtelen történik. – mondta Bőr-lovacska – csak történik. Lassan. Soká tart. Ezért nem szokott megtörténni olyanokkal, akik könnyen eltörnek, vagy elszakadnak. Mire igazi leszel, addigra rendszerint már majdnem az egész szőröd elkopott a sok szeretettől és simogatástól, amit kaptál, és a fél szemed is kiesett már, és minden ízületed lötyög. De ha “igazi” vagy, akkor már nem tudsz csúnya lenni, legföljebb azok szemében, akik úgyse értenek semmit.
(Margery Williams)

X