2021-10-17

Angyalkártya szerda estére: Változások

Angyalkártya szerda estére: Változások

A változások már letagadhatatlanok.

Megszűnőben van az idő és a tér fizikai törvényeinek hatalma. A klasszikus fizikakép, a világ fizikai modellje szemünk láttára hull darabjaira. Csökken az anyag sűrűsége. Megváltozott a hidrogén atomtömege. Miért? Az nem tartozik ránk! A természet akarta így. Agyi rezgéseink frekvenciái a földi rezgések frekvenciáival együtt növekvőben vannak. Mind-mind a közelgő kvantumátmenet nyilvánvaló bizonyítéka.
Már a csillagászati fizikusok is észlelik, hogy Világegyetemünk három hangoktávval nagyobbra nőtt, azaz kitágult az infravörös energia-elnyelő tartományban, s három oktávval az ibolyántúliban. Ez azt jelenti, hogy az atomi részecskék egy energiaszinttel feljebb ugrottak.
A ibolyántúli sugárzás hatvanszor fényesebb a közönségesnél. Mélyebb jellegű, mint a vörösalatti (infravörös). Korábban ilyen nem volt. Most meg köröttünk minden ebben a tartományban fénylik.

Az emberi hippokampuszban kék folt jelent meg, majd ki is fényesedett. Márpedig a hippokampusz irányítja finomszerkezetű síkon az életünket.

Sokak szervezetében megnövekedett az oxitocin, azaz a boldogsághormon termelése. De ez a hormon nem csak örömöt okoz, hanem meg is fiatalít”.
Arkagyij Petrov: A Hyperborea Terv

Megerősítés: A félelem és hit kapcsolata

A félelemben és a hitben van valami közös. Mindkettő azt kívánja tőlünk, hogy elhiggyük, valami olyan fog történni, amit most nem látunk. Félni pontosan annyi energiába kerül, mint hinni. Éppen olyan könnyű azt mondani: “Isten betölti minden szükségemet”, mint azt, “Sosem fog sikerülni”. Ne arra használd az energiádat, hogy aggódsz! Használd arra, hogy hiszel!
Joel Osteen