2021-12-02

Angyalkártya szerdára, telihold napjára: Őrangyalod üzent

Minden szenvedés, kötés, szerelem, rémület, nyomor, betegség és halál csak képzet.

Addig van ereje, míg hitünkkel, gondolaterőnkkel anyagot, testet adunk létéhez.

Az Ég a földi lét jeleivel üzen, így küldi áldását. Olyan üzenetek ezek, amelyekkel lépten-nyomon találkozunk.
A kártyalap azt kéri, fordíts fokozott figyelmet ezekre a jelzésekre, mivel részben bennük rejlik a válasz a kérdéseidre.

Figyelj fel mindenre, amit háromszor vagy ennél többször látsz vagy hallasz. Jeladás az is, ha többen ajánlják ugyanazt a könyvet, mozit vagy tanfolyamot. Vedd észre a rendhagyó jelenségeket, mondjuk, egy angyal alakú felhőt vagy egy pillangórajt. Ne menj el szó nélkül a sokatmondó események mellett, például ha egyik hozzátartozód kedvenc dala csendül fel a rádióban, vagy olyan virágot látsz meg, amely valakihez vagy valamihez kötődik. Mindez nem merő véletlen. Gondolj a régi közmondásra: “A véletlen ott lép közbe, ahol Isten névtelenségbe burkolózik.” Bízz meg az égi jelekben, higgy abban, hogy valóságosak, és sokat jelentenek számodra.

Megerősítés: Áldás

A boszorkányok, akárcsak a szentek, önálló fényükben ragyogó magányos csillagok, nem függenek senkitől és semmitől; ezért nem is félnek semmitől és vakon ugranak fejest a mélybe azzal a bizonyossággal, hogy földet érve összeomlás helyett ismét repülni fognak.

Át tudnak változni madárrá és a világot képesek felülről látni, vagy akár féregként belülről; élhetnek más dimenziókban vagy utazhatnak más galaxisokba, ők a tudatosság és a megismerés végtelen óceánjának navigátorai. Isabel Allende

error: Védett tartalom!